Dcery jezera přehled

Dcery jezera https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/463284/bmid_dcery-jezera-vTZ-463284.jpeg 4 367 367

DUCHOVÉ MINULOSTI SE VRACEJÍ | Poté, co jí ztroskotá manželství, odjíždí se Kate Grangerová vzpamatovat do domu svých rodičů na břehu Hořejšího jezera. Krátce nato však v místních mělčinách objeví tělo zavražděné ženy. V záhybech podivně staromódních šatů, jež má oběť na sobě, objeví Kate zabalené nemluvně. Je stejně chladné a pokojné jako jeho matka. Totožnost ženy nikdo nezná, tedy kromě Kate. Ženu už totiž viděla. Ve svých snech… O sto let dříve skončil jeden milostný příběh tragédií, kterou se nikdy nepodařilo objasnit. Nadešel čas, aby jezero odhalilo svá tajemství. Jak jednotlivé záhady postupně vyplouvají na povrch, Kate se naopak noří stále hlouběji do víru děsivé legendy, která se šeptem předává z generace na generaci. Na Kate nyní je, aby objasnila a napravila hrozivá pochybení, ke kterým došlo v dávné minulosti… Dcery jezera je mysteriózní příběh s prvky thrilleru.... celý text

Literatura světová Horory Thrillery
Vydáno: ekniha , Vendeta
Originální název:

Daughters of the Lake , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dcery jezera. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (107)

Peta.volna
19.04.2024 5 z 5

Výborná duchařina.

Skvěle nakombinovaná detektivka a trochu nadpřirozena, kniha se četla velmi dobře. Kniha mě opravdu nadchla. Četla se moc hezky, rychle. Příběh má dvě časové roviny, které spolu souvisí. I když vyústění není překvapivé, prostředí bylo podle mého gusta, venkov, staré vily, jezero, příroda, taková idylka. Na další dílo autorky se moc těším.

jopp
12.04.2024 3 z 5

Chtěla jsem oddechovku a tu jsem dostala. Kniha se mi líbila více, než jsem od tohoto žánru čekala, protože je čtivá, vcelku hezky napsaná, napínavá i trošku romantická. Bezva.


Petulka50
26.02.2024 5 z 5

Kniha se mi líbila, ač tyto žánry nečtu , takže za mě pěkné, čtivé, mělo to spád.
Doporučuji

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (45. týden)

01.11.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dcery jezera v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených439x
ve Čtenářské výzvě82x
v Doporučených20x
v Knihotéce322x
v Chystám se číst235x
v Chci si koupit40x
v dalších seznamech8x