Princezna přehled

Princezna
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/510920/bmid_princezna-SUf-510920.jpeg 4 215 215

Clifton Forge série

< 3. díl >

Presley Marksové se v její svatební den přihodilo nečekané klišé: stala se z ní odkopnutá nevěsta. Musí v bílých svatebních šatech předstoupit před své přátele a rodinu a oznámit jim, že její snoubenec na svatbu zapomněl. Ponížená a rozzlobená Presley se schovává před světem a hledá útěchu v rutině svého všedního života. Práce na recepci v autoservisu není sice fascinující, ale zajišťuje jí, že není středem pozornosti. Alespoň tak to bylo, než se ve městě objeví Shaw Valance. Slavný hollywoodský herec hraje ve filmu, jehož motivem je vražda, která se v Clifton Forge stala. Pokud zrovna nenatáčí, sleduje v autoservisu, jak mu sestavují motorku, a otravuje Presley svým krásným úsměvem. A jako by toho nebylo málo, koupí si sousední dům. Co když se ale vrátí Presleyin snoubenec, který je navíc členem konkurenčního motorkářského gangu?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Beta-Dobrovský
Originální název:

Stone Princess


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Princezna. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (41)

0197
10.06.2024 5 z 5

Tak tato série se mi zatím trefila do vkusu. Má to takový ten maloměstský vibe, který já můžu. Jen to označení temná je zavádějící. U prvních dvou dílů jako i budiž (i když jako fakt mírně), ale na tomto dílu nic temného nebylo.

Presley prožila nesmírně ponižující situaci. Bohužel, jak to občas bývá, všichni věděli, co je její snoubenec zač, jen ona to jaksi neviděla. Měla hezký vztah s klukama v servisu. Tenkrát měla štěstí, že našla práci právě tam. Vůbec poprvé jsem se setkala s hrdinkou, která měla vlasy ostříhané nakrátko. I když důvod, proč je takto nosila, byl spojený s nehezkou minulostí.

Shaw si mě získal tím, jak bral svou roli vážně a chtěl to zahrát co nejvěrohodněji. Zajímal se o to, co se tehdy odehrálo, jak se scénář blížil k pravdě a šel se představit šerifovi i do autoservisu. Byl vtipný, okouzlující, zábavný, a i to jeho přifouklejší ego bylo rozkošný. V jádru to ale byl úplně obyčejný chlap, kterého Hollywood nezkazil.

Zasmála jsem se, jak ji Shaw otravoval v servisu. Mezi nimi to jiskřilo od začátku a byla jen otázka času, kdy na to vlítnou. A že jim to v poseli díky ohebnosti Presley klapalo :-). Navíc byli sousedi, to prostě v knihách zbožňuju. Objevovali se tu minulé i budoucí hlavní postavy, na které jsem zvědavá.

- slavná osobnost
- malé město
- od nenávisti k lásce
- oba pohledy
- sousedi

kacenka6144
03.06.2024 4 z 5

I když se příběh kolem vraždy Aminy Delaynové v minulé knížce uzavřel, hned jsem sáhla po dalším dílu této série, který jsem měla doma k dispozici. Presley je takové sluníčko pro všechny. Shaw je sice holywoodská superstar, ale má rozumný přístup k životu. S Presley k sobě pasují i svými životními příběhy. Zatím se mi celé tahle série líbí, knížky se netáhnou a mají spád.


keiko33
22.05.2024 5 z 5

Príbeh Presley a Shawa bol zatiaľ najlepší. Bavilo ma, ako bola jej odpoveď stále Nie. Ako mu hneď na začiatku zrazila hrebienok, lebo z neho hneď nepadla na zadok a dávala mu najavo, že nemá záujem. Ale našťastie sa Shaw rýchlo spamätal a vedel, že za Presley sa oplatí bojovať. Páčilo sa mi, ako ju chlapci z autoservisu vždy ochraňovali a stáli pri nej aj v dobrom aj v zlom a brali ju ako mladšiu sestru. Dokonca boli ochotní prekúsnuť Jeremiaha. Epilóg bola čerešnička na torte. Už sa teším na Scarlett a Luka. Zbožňujem policajtov.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Kniha dvou cest, Dotek jako led a další knižní novinky (6. týden)

05.02.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Princezna v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených270x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených9x
v Knihotéce207x
v Chystám se číst118x
v Chci si koupit40x
v dalších seznamech4x

Autorovy další knížky

Devney Perry
americká
2022  84%Král
2022  86%Rytíř
2023  87%Princezna
2023  89%Princ
2024  90%Šašek