Cizí muž v mém náručí přehled

Cizí muž v mém náručí
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/128868/cizi-muz-v-mem-naruci-128868.jpg 4 330 330

Lara Hawksworthová, krásná mladá vdova, má za sebou několik let nevydařeného manželství. Trpně snášela manželovo sobectví, nevěru i společenské výstřelky, ale pak se nevrátil z dlouhé obchodní plavby. Svým způsobem se jí ulevilo, ale... Jednoho dne dorazí zpráva, že její manžel není mrtev. Lařina nově nabytá duševní rovnováha se bortí jako domeček z karet. Překvapením však ještě není konec - do Indie odjel sobecný násilník a vrátil se pozorný milenec a dvorný muž, který pozvolna dobývá její duši i tělo a získává její lásku. Lara však neustále přemítá: Je to on, není to on? Stejnou otázku si kladou i přátelé a všichni, kdo ho před odjezdem znali. Obrovské zklamání přivodil jeho návrat zejména příbuzným, které připravil o titul a bohatství. Pouze matka může u soudu potvrdit synovu totožnost, ta je však na cestách... ... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Domino
Originální název:

Stranger in my Arms , 1998


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cizí muž v mém náručí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (35)

kacenka6144
17.06.2024 5 z 5

Mám ráda knížky této autorky, i když jsem zatím četla spíš její historické romance. K téhle jsem se vrátila po letech. A pořád patří v této oblasti k těm nejlepším.

Senza Jenka
29.12.2023 3 z 5

(SPOILER) Lara byla popisována jako laskavá dáma - mně přišlo, že se chová spíš paličatě a do všeho strká nos. Že to není Hunter bylo celkem jasné od začátku, i když se autorka hodně snažila. Přesto to mělo mezery. Podoba vysvětlena příbuzenskou vazbou. Byl chameleon - fajn, někteří lidé jsou v tom lepší, než jiní. To ale nevysvětluje, jak poznával lidi, které nikdy předtím neviděl. Nebo jak to, že měl stejné jizvy, na stejných místech. A jak to, že ona ho neodhalila - minimálně po čichu (v určitých situacích)...
Matka Hawksworthová se dala na pokání - to je chvályhodné. Lara se snažila zachovat zdánlivě čestně, ve výsledku spíš hloupě... Naštěstí si to rozmyslela.
Průměr.


sssimkova
13.03.2023 5 z 5

Srdcovka a sázka na jistotu, ke které se vždy ráda vracím. A takového manžela chci prostě taky... Tady si člověk může kompenzovat romantickou dušičku. Skoro třicet let stará klasika, která se neomrzí.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Cizí muž v mém náručí v seznamech

v Přečtených526x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených22x
v Knihotéce206x
v Chystám se číst39x
v Chci si koupit11x
v dalších seznamech4x