Čistá pravda - ...ztratila schopnost lhát přehled

Čistá pravda - ...ztratila schopnost lhát https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503694/bmid_cista-pravda-ztratila-schopnost-lha-gi0-503694.jpeg 4 19 19

Lucy má dojem, že jí v práci i v osobním životě vše vychází. Když ale den před narozeninami čeká na přítele, který se jako obvykle zpozdil, přátelský barman jí namíchá speciální koktejl. Netuší, jak moc nápoj změní její život. Lucy totiž ztratí schopnost lhát, což může mít v rámci její rodiny, přátel a kolegů fatální následky. A co hůř, nedokáže lhát ani sama sobě.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Alpress
Originální název:

Nothing But the Truth , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čistá pravda - ...ztratila schopnost lhát. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

pip11
24.06.2023 4 z 5

Pěkný a úsměvný příběh, v němž se Lucy naprosto změní život po vypití ,kouzelného drinku, a to večer před jejími třicetinami a očekávaným povýšením. Nedokáže už lhát, a to ani sobě, což ji dostane do situací, které si neumí ani představit. Je to hezké prázdninové čtení.

alzbeta4340
14.05.2023 4 z 5

Mile feministické, trochu bláznivé a humorné čtení. O obsahu už referují povedené předcházející komentáře. Knihu hyzdí obálka, která jde úplně proti smyslu děje.


broskev28
20.03.2023

Podepsala bych výtky komentáře SBH - mně vůbec nedocvaklo, že to vše se děje v jediném dni, takže děkuju za upozornění. Připojila bych ještě nepříliš zdařilý obálkový "outfit", hlavní hrdinka by navíc měla být blondýna . . .
Ale jinak se naopak přidávám k pochvalným tirádám: velmi sympatické odlehčené čtení na téma, které zas až tak lehké není. Humor je příjemným kořením, postavy jsou přesvědčivé, příběh - v souladu s obálkou - sice mírně narůžovělý, ale zajímavý a čtivý. Soudím, že každá z nás by takový "očistný" den/týden/měsíc uvítala a ocenila, ale jak kdy: mě třeba zítra čeká schůzka, na níž hovořiti pravdu může mít za následek fyzickou inzultaci, případně soudní žalobu, takže pozor na to, co si přeješ!

všechny komentáře

Související novinky (1)

Vychází Mrtvá zóna, Temný amulet a další knižní novinky (39. týden)

25.09.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Čistá pravda - ...ztratila schopnost lhát v seznamech

v Přečtených25x
ve Čtenářské výzvě2x
v Knihotéce60x
v Chystám se číst39x
v Chci si koupit10x
v dalších seznamech1x