Chybějící díl přehled

Chybějící díl
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/205512/bmid_chybejici-dil-205512.jpg 3 44 44

Dojemný a syrový zároveň, takový je příběh Shannon, holčičky, již matka pouhých pár hodin po narození zanechala přede dveřmi organizace YMCA zavinutou jen do staré mikiny. Pěstounské rodiny si opuštěné děvčátko přehazují jako horký brambor, zažívá nezájem i týrání, přesto se Shannon nakonec podaří najít potřebnou stabilitu a lásku u svobodné matky Mirandy. S přibývajícím věkem ji ovšem čím dál tím víc trápí otázky: Kdo jsou moji praví rodiče? Proč mě opustili? Klíčem k odpovědi je srdceryvný příběh její mladičké matky Yuly, jejíž pohnutý osud se v knize umně prolíná s Shannoniným vlastním vyprávěním o nepříliš šťastném vyrůstání prodchnutém všudypřítomnou touhou po nalezení vlastní identity.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: ekniha , Mladá fronta
Originální název:

Y: a novel , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chybějící díl. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

maličkán
11.04.2017 3 z 5

Dobrý nápad, určitě zajímavé téma, zpočátku jsem se do knihy zakousla, ale jak jsem četla dál, tím nadšení ubývalo, až jsem se jaksi nutila knihu dočíst.

Olga.S
02.03.2017 5 z 5

Kniha koupena v levných knihách, zaujal mě obsah. Od knihy jsem ovšem moc nečekala vzhledem k její ceně a musím říct, že jsem se mýlila. Výborná kniha, zajímavý přiběh.


AnetaPospisilov
06.02.2017 3 z 5

Skvělý příběh, opravdu poutavý a smutný ..jenže je napsaný na můj vkus "nudně", všechno se strašně vleče, v podstatě tam není žádná akce, všechno je pořád klidné.. ale naopak styl psaní mi vyhovoval, prolínaly se tam dva děje,ale dalo s v tom krásně vyznat,nedělalo to žádnou potíž. :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Chybějící díl v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených66x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených4x
v Knihotéce90x
v Chystám se číst41x
v Chci si koupit4x

Autorovy knížky

Marjorie Celona
americká, 1981
2014  65%Chybějící díl