Chobotem sem, chobotem tam přehled

Chobotem sem, chobotem tam https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/525312/bmid_chobotem-sem-chobotem-tam-653e7a46e72f2.png 4 57 57

Jednoho dne dojde v kabinetě přírodopisu k podivuhodné události – obživne tam mamutí mládě. Nečekaný objev se podaří čtveřici kamarádů, a ti se hned rozhodnou se o mamutka postarat. Ale kam ho schovat? Míša, Nina, Vládík a Teo mají plnou hlavu starostí, zato mamutík se má čile k světu. Jak to všechno dopadně? Bavte se a luštěte s přiloženým pracovním sešitem. Pro toho, kdo pěkně přečetl knížku, to bude hračka! (Pozn.: V knize zůstala chybně tiráž z dotisku 1. vydání z roku 2019; správné vročení je 2021. ISBN 978-80-00-03972-5 je chybné. Chybné ISBN přelepeno na zadní obálce knihy a sešitu, na rubu titulní stránky knihy zůstalo ISBN chybné).... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chobotem sem, chobotem tam. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (22)

haWranka
21.09.2023 4 z 5

Je to velmi milá knížka a díky pracovnímu sešítku se s ní skvěle procvičuje čtení s porozuměním. Četla jsem ji s dětmi ve škole a díky jednoduchý větám ji zvládaly velmi dobře. Vždy měla úspěch. Ale je třeba počítat s tím, že jde opravdu o první čtení pro děti (začínající čtenáře), ne o klasickou knížku, to pak může jazyk na někoho působit kostrbatě.

Bonda
21.08.2023 4 z 5

Ale asi spíš ano, jednoduché, celkem radostné, relativně svěží. Není to žádná Alenka v říši divů, ale ani si na to nehraje. Schází tam nějaký výraznější nápad. Přesto se docela těším, až to dcerka jednou přelouská: parta dětí, mládě, pravěk, tajemství (ač tak nerealistické, to je pro mě jeden ze slabších bodů děje...) - to ji asi chytne.


Aknel26
24.10.2022 3 z 5

Mamutem tam, mamutem sem a pak s ním zatřesem. Touto říkačkou syn doprovázel každé čtení, takže jsem ji velmi brzy začala nesnášet. Ještě že se knížka tak dobře a rychle četla! Ideální první čtení - veselý příběh a kratičké kapitolky (každá má zhruba stránku, stránku a půl, takže se perfektně hodí pro čtení na střídačku). Užitečný je i pracovní sešit.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Chobotem sem, chobotem tam v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených77x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených4x
v Knihotéce11x
v Chystám se číst10x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech4x