Chladný král přehled

Chladný král
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531109/bmid_chladny-kral-65b95eb3951a3.jpg 4 144 144

Mladá dívka Mesilie žije v Chladném království plném zvrhlostí, násilí a vražd. Doposud unikala pozornosti jejich krutého krále, kterého není radno zaujmout, pokud nechcete, aby si na vás ukojil své zvrácené představy. Bohužel její vzpurná povaha k sobě nakonec přiláká jeho syna, prince Kardese, jenž jí dá pocítit na vlastní kůži, že nenávist nemá daleko k lásce. Odolá Mesilie princově temné vůli a zachrání si život? „Všechny se dobrovolně odevzdaly do mé smrtelné náruče, až na ni. Její vzdor upoutal mou pozornost, a teď si ji vezmu KOUSEK po KOUSKU!"... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chladný král. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (53)

barbora28475
01.05.2024 2 z 5

No abych řekla pravdu, jsem docela zklamaná. Těšila jsem se na dark romanci s prvky fantasy a toho se mi tak nějak dostalo. Jenže myslela jsem si, že hlavní hrdinové budou starší, hlavně tedy Mes. A dostalo se mi dospívající panny, která neustále jen prosila, brečela a spala. Byl zde sice velký prostor věnovaný hlavním postavám, ale žádný další podkres. Nedozvěděli jsme se co dělali ve svém životě, krom toho, že chodili ráno na Nauku. Pak byl zas najednou další den. To mi tam chybělo. Jak už jsem psala, Mes tam v podstatě jen neustále spala. Také jsem očekávala víc sexu, ale jen se tam v podstatě líbali a nic zas tak zvráceného na tom nebylo.
Bohužel kniha nesplnila moje očekávání i když jsem se na ni opravdu těšila.

ladyel
19.04.2024 4 z 5

Nemám moc rada erotické romány. Resp. nevyhľadávam ich. S pojmom darkromance som sa prvýkrát stretla minulý rok a poviem vám, žáner ma očaril.
Ale darkromance erotika? Tak to je už o inom. Je pravda, že si človek musí najprv zvyknúť na to množstvo ero pasáží, ale tá celková atmosféra, tak tá ozaj stojí za to.
Tiež som na začiatku čítania gúľala očami, že kedy už bude akcia, veď oni sa len cmulkajú, ale postupne ma príbeh tak pohltil, že mi to prestalo vadiť. Dostala ma tá chémia, ktorou bol Chladný král nabitý.

Kniha bola celkovo veľmi 'čtivá', našlo sa síce pár hluchých, resp. opakujúcich sa miest, ale dalo sa to zvládnuť.
Páčil sa mi aj svet, ktorý autorka vytvorila.
Svet, v ktorom sa z ľudí stávajú monštrá a z monštier ľudia. Ale či by som v ňom zvládla žiť, to asi nie..

Pevne verím, že toto bola len ochutnávka a že celý potenciál príbehu sa naplno rozbehne v druhej časti, mám ešte veľa otázok nezodpovedaných.

Ďakujem za spoločné čítanie baby.


Ála1968
11.04.2024 4 z 5

Bylo to super, přestože já vůbec fantasy nečtu,tohle se mi líbilo.Už se těším na další díl,tak snad nebudeme čekat dlouho

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Chladný král v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených167x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených12x
v Knihotéce103x
v Chystám se číst119x
v Chci si koupit29x
v dalších seznamech2x