Channeling přehled

Channeling
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/491415/bmid_channeling-MNe-491415.jpg 5 7 7

V minulosti se věřilo, že na duchovní průvodce, vyšší já nebo kosmické vědomí se může napojit jen člověk obdařený zvláštním darem. Autorka, která je současně channelem průvodce Orina, se však ve spolupráci s PhDr. Duanem Packerem, jenž je channelem průvodce DaBena, rozhodla vydat návodovou knihu, v níž se krok za krokem naučíte umění channelingu. Postupy zde uvedené může použít úplně každý, kdo si přeje otevřít se vyšším sférám. Kniha je převratné dílo, které by mohlo zrychlit váš duchovní růst a stát se klíčem, jenž otevře dveře vedoucí k osvícení.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Channeling. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

Chytuš
09.01.2024 5 z 5

Zajímavě zpracovaný návod na spojení s duchovními průvodci. Je zde plno praktických rad, takže pokud se chce někdo napojit, určitě to podle uvedených postupů zvládne. Knížka je čtivá i pro ty, kteří si na channeling sami netroufají a jen se o channelingu chtějí dozvědět víc.

nanynka988
09.09.2016 5 z 5

Velmi dobře čitelný úvod a návod ke komunikaci s našimi světelnými průvodci :)


sira
11.07.2016 5 z 5

Skvěle popsaný způsob, jak se každý z nás může naučit channelingu. I přesto, že je kniha v podstatě velmi systematická a obsahuje všechny základní informace o celém procesu, tak je psaná velmi čtivě. Pokračuji v čtení knih od těchto autorů - opravdu krásně popsané s praktickými radami.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Channeling v seznamech

v Přečtených13x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce12x
v Chystám se číst18x
v Chci si koupit12x