Čary po druhé přehled

Čary po druhé
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/419512/bmid_cary-po-druhe-Ane-419512.jpg 5 37 37

Nová séria dobrodružných príbehov od autorky slávnej knihy Ako si vycvičiť draka už má aj druhú časť. Kniha Čary po druhé vás zavedie do pradávna. Do čias, keď ešte čary voľne putovali po svete, v temných lesoch lietali škriatkovia, vtáky hovorili ľudskou rečou, dvere vedeli lietať a spolu s magickými zaklínadlami sa vznášali po oblohe. Stig – dcéra mrazivej kráľovnej kmeňa Bojovníkov Sychorax – a Xar – syn Veľkého Eskamotéra, vodcu kmeňa Čarodejov – sa v prvej časti príbehu stretli v strede temného Zlolesa. Na nenávisť voči tomu druhému, ktorú im doma odmalička vštepovali, museli zabudnúť. Už to, že sa na seba vôbec narazili, považovali Bojovníci i Čarodeji za absolútne vylúčené. Existuje vôbec možnosť, že by sa dvaja potomkovia nepriateľských kmeňov stretli znova a spoločne bojovali proti temným čarom a tým najdesivejším nepriateľom? Druhá časť série Čarodeji dávnoveku o zakázanom priateľstve, odvahe a množstve čarodejných vecí Čary po druhé zabaví každého milovníka Štikúta Strašného Šťukovca III.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

Twice Magic , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čary po druhé. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

StateOliver
09.03.2024 5 z 5

Líp bych to nenapsal. Na příběhu se mi nejvíc líbí, že Zar už přestává být zlý a spojí se znovu s Čárou v boji proti jezinkám. Na konci je příběh i dojemný. Knihu jsem si půjčil v knihovně a už jsem zvědavý na další díl. Cressida Cowellová umí psát fantasy pro děti, které si rádi přečtou i dospělí.

Luigi1
08.03.2024 5 z 5

Je to moc zajímavé a líbila se mi


Rozari
29.02.2024 5 z 5

Opět posloucháno jako audiokniha, přednes Jana Maxiána je vážně super :) Párkrát se mu sice pomíchaly postavy Tulicha a Kaliburna, čehož si synové (8 a 10let) vždy hned všimli, protože v audioknize Kaliburn překrásně ráčkuje a Tulich mluví pomalu a jakoby zadrhává.
Klukům i nám rodičům se příběh opět líbil. Další díly už máme půjčené jako “normální” knihy, audio ještě není.
Za nás doporučujeme :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Čary po druhé v seznamech

v Přečtených42x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených2x
v Knihotéce7x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech3x