Bůh a neonové žabky přehled

Bůh a neonové žabky https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/478177/bmid_buh-a-neonove-zabky-txw-478177.jpg 4 11 11

Ve čtyřiceti se přestěhovala z Prahy na úplnou samotu, aby poznala, že náruč venkova nevoní jen levandulí, ale taky hnojem. Ovšem ani ten vám díky této knize tolik páchnout nebude. A s ním ani žádná překážka, kterou vám život hodí do cesty. Pokud se strhne na Sněžce vichřice, zrovna když se naposledy loučíte s tatínkem, pokud vás vítr připraví o wow vlny, jen co opustíte kadeřnictví, nebo pokud skončíte na dálnici v protisměru v nepojízdném autě, je důležité neztrácet hlavu. Třeba se objeví zachránce v neonových žabkách… Sbírka povídek z pera nezdolné optimistky, která úsměvně představuje „výběr z patálií“ z cesty svým pestrým životem, nabízí laskavé čtení. Možná při něm zjistíte, že dělat díry do světa není až tak nutné.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bůh a neonové žabky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

BohyněKuchyně
13.02.2024 5 z 5

První kniha pro dospělé čtenáře, kterou jsem od Zuzany Froňkové četla. Její Houbáci jsou naše celorodinná srdcovka. Miluje je pětiletá dcera a také my, její rodiče. Nejinak tomu je s touhle maličkou a útlou knížkou povídek. Povídky jsou vtipné, svižné, autobiografické (řekla bych) a zároveň vedou k zamyšlení. Přečetla jsem jedním dechem a už sháním další povídkovou knížku, kterou autorka vydala.

haannyys
06.02.2024 3 z 5

Lehká malá povídková knížka, ideální na cesty MHD. Sloh je příjemný, milé čtení. Tři hvězdy proto, že čtyřmi a víc hodnotím spíše knihy s rozvinutým dějem, zápletkou, případně povídkové, ale obsahově náročnější. Nicméně tohle jsou slušné tři hvězdy.


iceVS
22.10.2023 5 z 5

Moc příjemný čtení. Bavila jsem se :-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Bůh a neonové žabky v seznamech

v Přečtených14x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených2x
v Knihotéce2x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit3x

Štítky knihy

humor venkov samota

Autorovy další knížky

2021  80%Bůh a neonové žabky
2022  88%Houbáci
2023  87%Houbáci a jiné lesní bytosti
2023  67%Smažák od Papeže Františka