Bubáček a klobouková víla přehled

Bubáček a klobouková víla https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/449459/bmid_bubacek-a-kloboukova-vila-9fu-449459.jpg 4 17 17

Bubáček série

< 4. díl >

Volné pokračování série knížek o strašidýlku Bubáčkovi To byste neuhodli, koho ukrývá Lukáš v kapse – strašidýlko jménem Bubáček! Společně zažívají spoustu dobrodružství a tentokrát během prázdnin odjedou k dědečkovi na venkov. Zatímco Lukáš vyrazí s dědou do lesa na houby, Bubáček se vrhne na průzkum půdy, kde objeví… kloboukovou vílu! Ta je moc smutná, ztratil se jí totiž klobouk, v kterém bydlí. Jen co se Lukáš vrátí, pustí se všichni do hledání. Vyřeší záhadu, kam klobouk milé víly zmizel?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bubáček a klobouková víla. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

tez80
17.05.2021 3 z 5

Ideální letní čtení pro začínající čtenáře, dokonce s pracovním sešitem. Kniha i pracovní listy by mohly být skvělým materiálem pro výuku čtení a prvouky na konci první nebo začátku druhé třídy (případně úkol na letní prázdniny?).
Osobně vidím ale problém v přílišné jednoduchosti a v zahazování zajímavých motivů, které by mohyl být vzaty do hry a rozvedeny. Největší škoda je, že klobouková víla je vílou, která se stará o vzpomínky a navíc bydlí u dědečka na půdě plné starých krámů. Připadá mi to jako naprosto zahozená příležitost. Je to jen konstatováno a dál se řeší pořád jen ztracený klobouk, který nemá žádnou jinou funkci, než že v něm víla spí.

Bella11
11.01.2021 4 z 5

Je to moc pěkná kniha, ale mrzí mě, že jsem začala číst od konce. Doufám že dostanu i předchozí díly :-). Knihu bych určitě doporučila.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Bubáček a klobouková víla v seznamech

v Přečtených18x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech2x