Bolo raz jedno zlomené srdce přehled

Bolo raz jedno zlomené srdce https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/508233/bmid_bolo-raz-jedno-zlomene-srdce-63f0b2bd8079c.jpg 4 44 44

Evangeline Foxová odjakživa verila v pravú lásku a šťastné konce... až kým nezistila, že sa láska jej života chystá oženiť s inou. V zúfalej nádeji, že svadbu zastaví a vylieči svoje ranené srdce, uzavrie dohodu s charizmatickým, no podlým Princom sŕdc. Ten od nej na revanš za svoju pomoc žiada tri bozky. No už po prvom bozku Evangeline pochopí, že vyjednávanie s nesmrteľnými je veľmi nebezpečná hra, a Princ sŕdc chce v skutočnosti oveľa viac, než mu sľúbila. Princ sŕdc má s Evangeline veľké plány, ktoré ju buď privedú k jej vysnívanému šťastnému koncu, alebo do záhuby.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Yoli (SK)
Originální název:

Once Upon a Broken Heart , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bolo raz jedno zlomené srdce. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

DreamerX9
21.04.2024 2 z 5

Čteno v aj
Pozor možné spoilery

Kniha měla opět velkou reklamu a tak mi ze zvědavosti padla do rukou. Začátek velmi poutavý a rychle navazující nicméně mi nesedla hlavní postava Evangeline s tou naivitou jako kdyby byla ta prokletá celou dobu ona Jacks občas pobavil vtípky. A upíři? To mi zkazilo dojem a také jsem občas v knize ztrácela přehled o ději.
Na jedno přečtení bych řekla oddechovka co stačí

DJDunda
17.03.2024 4 z 5

(SPOILER) Začiatok sa mi páčil, príbeh veľkej lásky alwbo skôr viera v lásku. Neskôr sa vyskytli zaujímavé myšlienky o tom, či subjektívny pocit lásky spôsobila len predstava o láske alebo naozaj samotná osoba, ktorá je jej objektom.
Na druhú stranu, čo sa mi nepáčilo, bolo neustále spochybňovanie existencie pravej lásky alebo jej zosmiešňovanie, akoby keď jedna pravá láska nevyjde za rohom čakala ďalšia. Pravá láska predsa nemusí vždy skončiť ,,žili sťastne až naveky,, ale neznamená to, že ňou nebola, ani že ju možno nahradiť.
Inak bol celý príbeh taký príjemne rozprávkový a teším sa na vydanie ooslednej časti, keďže ma zaujíma ako to skončí.


Betulefetule
15.02.2024 5 z 5

Tohle byla moje první kniha v angličtině, kterou jsem kdy četla, a překvapivě to pro mě nebylo zas tak těžké. Na knize se mi líbilo, že má docela originální zápletku a ,že Evangeline (a možná i čtenáři) každou chvíli mění názor na to, kdo je "ten špatnej" - je to Jacks, Marisol, nebo někdo úplně jiný? Knize dávám plný počet hvězdiček, protože ji nemám, co vytknout :)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Mapa z listí a další knižní novinky (15. týden)

09.04.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Bolo raz jedno zlomené srdce v seznamech

v Přečtených49x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených6x
v Knihotéce72x
v Chystám se číst79x
v Chci si koupit35x
v dalších seznamech3x

Autorovy další knížky

2017  79%Caraval
2018  85%Legenda
2023  87%Bolo raz jedno zlomené srdce
2023  96%Balada o láske až za hrob
2024  97%Kliatba pravej lásky