Benediktova tajomná spoločnosť přehled

Benediktova tajomná spoločnosť https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/188810/bmid_benediktova-tajomna-spolocnost-3xr-188810.jpg 5 40 40

Si nadané dieťa a hľadáš špeciálnu príležitosť? Keď sa v novinách objaví tento zvláštny inzerát, mnoho detí sa prihlási na veľmi čudné, ba až záhadné testy. Uspejú však iba štyri výnimočné deti – Reyny Maldún, George Pelendrek Washington, Kate Wedrólová alias Mocná Kate, vládkyňa hromu a blesku a Anamarie Anti Antikontrová. Aká je ich úloha? Tajná misia, ktorú splnia len tí najmúdrejší a najvynaliezavejší. Aby v nej uspeli, musia v utajení infiltrovať Vzdelávací inštitút pre veľmi osvietených, kde platí jediné pravidlo: Tu neplatia žiadne pravidlá! Dokážu zvládnuť ten najťažší test zo všetkých, keď je v stávke ich priateľstvo? Vhodné pre čitateľov od 9 rokov.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

The Mysterious Benedict Society , 2007


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Benediktova tajomná spoločnosť. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

Jizi
13.05.2021 5 z 5

Čtyři z řady vybočující hrdinové, každý svým způsobem výjimečný a zvláštní, každý úžasně originální a svůj, jeden tajný dům, jedna tajná akademie, jedna kouzelná síla dobra a jeden zákeřný padouch - a veliký zlovolný plán na ovládnutí lidstva způsobem, z něhož až zamrazí (no vážně - jen počkejte!), který je nutné za každou cenu překazit.
Veliké dobrodružství tajemného bratrstva pana Benedikta je bez přehánění jednou z nejlepších knih pro děti a mládež, které jsme s dětmi četli - je to originální, napínavý, svižný příběh prostý logických lapsů, který si nemusí pomáhat žádnými prapodivnými berličkami ani vykrádačkami navíc ve velice zdařilém překladu.

Bublina999
02.05.2021

Tato kniha se mi tuze líbila, i když jsem po ní v knihovně sáhla jen náhodou. Abych pravdu řekla, obálka se nepovedla, nebo alespoň mně se nelíbí. Určitě doporučuji a hurá do dalšího dílu!!! Jako veliké plus beru i 10 hlavolamů na konci.


sadlo
14.09.2020

Ač již babičkovský věk, kniha mne doopravdy potěšila. Určitě ji budu doporučovat .

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Benediktova tajomná spoločnosť v seznamech

v Přečtených53x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených5x
v Knihotéce8x
v Chystám se číst22x
v Chci si koupit19x