Běh života s úsměvem přehled

Běh života s úsměvem https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/404046/mid_beh-zivota-s-usmevem-Yfj-404046.jpg 4 57 57

Život je cesta protkaná příběhy. Veselými, smutnými i úplně obyčejnými. Autorka s humorem, nadsázkou a nadhledem popisuje životní pouť od dětských krůčků po kroky zralé ženy. V knize se tak setkáváme se situacemi, které prožívá každý z nás. Ztrácíte trpělivost se svými dětmi? Doufáte, že si na mateřské dovolené odpočinete? Drtila vás puberta vlastní či vlastních dětí? Taky jste se tak těšili do tanečních a dopadlo to katastrofálně? Dá se rodit s úsměvem? Jste super rodiče? Zaskočila vás otázka: „Jak se dělají děti?“ Máte v tašce černou díru, ve které se ztrácí, a objevují věci zcela nekontrolovatelně? Dokážete rozluštit záhadu fronty k pokladně, která se ze záhadných důvodů zastaví, jakmile do ní vstoupíte? Jak parkujete, když nejlepší místa jsou, stejně jako nejlepší muži, většinou obsazená? Slábne vám s věkem zrak? Bojíte se dne, kdy rychlíkem „Život“ dorazíte do stanice „Padesát“? Uvědomujete si, že nikdy není pozdě plnit si své sny? Tak tohle všechno a ještě něco navíc se v této vtipné knize plné příběhů obyčejného života dočtete. Při čtení zjistíte, že v „tom“ nejste sami, což vždycky potěší a povzbudí!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Běh života s úsměvem. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (20)

Enží204
07.04.2022 5 z 5

Děkuju mockrát za tyto řádky, které jsem si mohla přečíst. Další pohodová kniha z pera Zuzky...Díky!

Sandalkar
05.03.2022 3 z 5

Me tam proste chybelo vice behani. To me vzdycky naladi a Zuzka o nem pise proste paradne, i tak hezke dilko.


Andynka
22.02.2022 2 z 5

Hned na začátek musím uvést, že kniha není špatná.
Ale není prostě pro mě.
Je to kniha, kde autorka popisuje svůj život. A i když píše celkem vtipně a poutavě.
Mě příběh neoslovil. Celou dobu jsem si v hlavě říkala, že u této knihy trávím zbytečný čas, který jsem mohla využít s mnohem poutavější knihou. Je to prostě ta kniha, kterou bych si zvolila, kdybych neměla vůbec žádnou knihu, která čeká na přečtení. Kdybych měla hromadu času na čtení a byla tak nějak znuděná životem. Pak bych po této knize sáhla a užila si jí.
Takhle mi bylo líto času, který jsem u knihy strávila.
A nebylo ho málo. Normálně za ten čas přečtu 2 knihy, nebo jednu opravdu tlustou. Kniha má cca 230 stran a já se s ní "trápila" déle jak týden. Ale jak prostě nemá žádný poutavý děj, který by mě nutil knihu číst dál, tak sem musela vyloženě hledat čas, kdy knihu dočtu.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (12.3. - 25.3.)

07.03.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Běh života s úsměvem v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených73x
ve Čtenářské výzvě15x
v Doporučených2x
v Knihotéce62x
v Chystám se číst41x
v Chci si koupit10x