Ať žije babička! přehled

Ať žije babička! https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484680/bmid_at-zije-babicka-zNw-484680.png 4 14 14

Bez vnoučat by byl náš dům uklizený, peněženka plná, ale srdce prázdné... Kniha je oslavou všech skvělých babiček! Vtipným způsobem vás uvede do této krásné životní role. Autorka si přes 14 let zapisovala humorné příběhy a postřehy, které zažívala se svými 5 vnoučaty a obohatila je o zkušenosti kamarádek i předchozích generací. Vznikla tak půvabná knížka se spoustou ilustrací, u které se budete smát, vzpomínat, ale občas si i popláčete a zamyslíte se nad svým životem. Je to laskavé pohlazení po duši, které v dnešní době hodně potřebují nejen babičky...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ať žije babička!. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

daja51
19.12.2022 5 z 5

Ač mě role babičky teprve čeká - pozdě, ale přece - tak to bylo pro mě super počtěníčko - knižka plná laskavého humoru, nadhledu i moudrosti. Jak se píše v závěru knihy - Ať žije babička! by měla být vydávána na recept všem ženám už v okamžiku, kdy jejich vnoučákto přichází na svět - děkuji za tuto možnost kamarádce Zdeničce, která mě na tuto knihu upozornila.

Zdenas5
13.09.2022 5 z 5

Velice milá kniha plná moudrosti, napsaná s nadhledem a hlavně láskou ke všem blízkým. Vyvolala ve mně spoustu vzpomínek na babičky a dědečka, kteří už dávno nejsou mezi námi, ale při čtení tu zase byli se mnou, vybavily se mi veselé i neveselé vzpomínky, které jsem prožila se svými dětmi, i na to, co teď prožívám se svými vnoučaty. Mohu potvrdit, že je skutečně ze života, protože některé situace by nikdo nevymyslel. Za sebe mohu doporučit.


Dixinka
01.09.2022 5 z 5

Moc pěkné babičkovské čtení.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (47. týden)

21.11.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ať žije babička! v seznamech

v Přečtených19x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených1x
v Knihotéce39x
v Chystám se číst21x
v Chci si koupit2x