Anglická lekce přehled

Anglická lekce https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536233/bmid_anglicka-lekce-66183c61e954f.jpg 4 62 62

Téměř před deseti lety Andrea unikla násilnému manželovi a nyní vede život, který si nikdy neuměla představit. Chráněná a v anonymitě pracuje na luxusní jachtě. A pak je tu ten panovačný a sexy trn v patě: šéf ochranky, Evan Roark. Andrea už však má skrývání dost a nehodlá dál nechávat minulost, aby diktovala každé její rozhodnutí. Jenže do života jí mluví i Evan, čímž ji přivádí k šílenství. O to víc, že je do něj zamilovaná a jeho neustálá přítomnost její city jen zesiluje. Vždycky tu pro ni byl, její sexy ochránce a maják, ale i ona potřebuje vyrazit do světa a poznat nové lidi – za přitažlivost, kterou k němu cítí, přece může jen jeho neustálá přítomnost! Jenže byla sama tak dlouho a jen Evan se jí dokáže dotýkat způsobem, který v ní vyvolává touhu po něčem víc. Co se bude muset stát, aby oba podlehli přitažlivosti, která je mezi nimi déle, než si uvědomují? Dokáže Evan nemožné – porušit všechna svá pravidla, strhnout zdi, které kolem sebe vybudoval, a říct jí pravdu, kterou téměř deset let skrýval?... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: ekniha , Metafora
Originální název:

Stolen English , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Anglická lekce. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

Šánka
dnes 4 z 5

Nemohu si pomoci, ale tu jiskru Francouzské lekce toto volné pokračování nemá. Dvojice je i tentokrát sympatická, ale ději schází ten náboj, méně vtipných dialogů, je tam více takových protahování, chození kolem horké kaše :-), kdy už konečně...
Ale abych jen nehaněla, čtení je to na tento žánr více než dobré, odpočinkové a žhavé scény tu jiskru nepostrádají :-). Fajn je i setkání s postavami z předešlého příběhu a možná i nástin příštího pokračování, které bych uvítala.
Takže romantičky, směle do toho!

Fleur213
22.05.2024 2 z 5

Bohužel se to Francouzské lekci nedá vůbec rovnat. Měla jsem velká očekávání, ale jsem akorát zklamaná :-( Rozvleklý začátek, slimáčí tempo a dialogy o ničem. Až druhá polovina se trošku rozjela, ale stále jen na "trojku". Došlo na žhavé scény a vysvětlení Andrey minulosti, ale ani to už celkový dojem z knihy nezachránilo. Chvílemi mi přišlo, jako by s postavami ani nesžila. Škoda, že si autorka neudržela předchozí vysoce nastavenou laťku.


keiko33
08.05.2024 4 z 5

Tak to bola taká sladká romantická jednohubka. Príbeh slabší ako o Xavierovi a Josie. Celý čas sa tešíte na príbeh týchto dvoch, ale nakoniec to nieje úplne to, čo ste očakávali. Trocha ma štvali tie neustále doťahovačky medzi Andreou a Evanom. Určite ma nemiluje, to si len namýšla, či robí to z povinnosti. Neustále tanečky okolo toho. Evan bol také zlatíčko. Nemusel nikomu nič hovoriť, zaňho hovorili činy. Takmer desať rokov sa staral o Andreinu bezpečnosť, všetci naokolo videli aký je do nej blázon, len ona chuderka nič netušila. Mala v hlave, len neustály strach, že ju nájde jej násilný manžel. Evan bol neskutočne trpezlivý, presne vedel, že potrebuje čas. Aj keď desať rokov je fakt dosť. Ale ako sa hovorí, radšej neskoro, ako nikdy.

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 nejprodávanějších eknih (duben)

13.05.2024


Pravidla hry, Léčebna a další knižní novinky (15. týden)

07.04.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Anglická lekce v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených65x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených6x
v Knihotéce103x
v Chystám se číst135x
v Chci si koupit35x
v dalších seznamech4x