Temný anděl přehled

Temný anděl
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/231459/mid_temny-andel-231459.jpg 4 72 72

Anders Knutas série

< 6. díl

Ve Visby se chystá okázalá kolaudační party nové kongresové haly. Pro organizátora úspěšné velkolepé akce architekta Viktora Algarda je to však party poslední. Druhý den je nalezen mrtvý uvnitř nové budovy a brzy se ukáže, že byl otráven. Souvisí jeho smrt s utajovanou milenkou a plánovaným rozvodem? Komisař Knutas se společně s vyšetřovacím týmem vydává po stopách děsivého rodinného tajemství a rozplétá jemné nitky vražedných motivů. Sám přitom prožívá těžké chvilky se svými dospívajícími dvojčaty a před velké dilema ho postaví i kolegyně Karin Jacobssonová, když mu vyjeví své šokující tajemství. I tentokrát nás autorka nechává nahlédnout do dalších životních peripetií novináře Johanna Berga a jeho lásky Emmy.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Temný anděl. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

janastok
09.02.2020 4 z 5

Dobrá oddychová detektivka. Hlavní detektiv bez vnitřních démonů a obtíží ( kromě nezvládnuté výchovy syna), na rozdíl od jiných knih v závěru bez ohrožení života, únosů či jiných protivenství od geniálních pachatelů.

rekon
03.12.2019 4 z 5

Další povedená kniha, je to takový náhled, jaké následky může mít matka na své děti. Závěr jsem vytušila dopředu. I soukromý život Knutase a Karin je velmi poutavý.


SoňaKábová
01.07.2019 3 z 5

Osobně mě kniha nijak nenadchla, ale přečíst to ztráta času nebyla. I když jsem si od ní slibovala mnohem více, nebylo to tak špatné. Za mě je to ten typ knihy, co si přečtete jednou a to bohatě stačí.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Temný anděl v seznamech

v Přečtených107x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených5x
v Knihotéce117x
v Chystám se číst22x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech3x