Anděl a ďábel přehled

Anděl a ďábel https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/223535/bmid_andel-a-dabel-GG3-223535.jpg 3 4 4

Hradní pán se rozhodl, že je načase provdat dceru, která právě prožila nejhorší zkušenost svého života. Najde jí muže, jenž je ochoten na ni netlačit v manželských věcech. Ženich se na svatbě nechá zastoupit a Lucie tím uražená nepochybuje proč. Svého manžela se bojí a veškeré své utrpení svádí na něho. Jednoho dne se rozhodne pro pomstu, ale postupně začíná objevovat, že všech mužů se bát nemusí a Vojtěchovi velice křivdila ve svém úsudku. Její plán na pomstu se pomalu mění v boj o jeho lásku.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Anděl a ďábel. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

daza.dt
12.04.2021 4 z 5

Neměla bych, ale nedá mi to - "Nudíte se, nekupujte si medvídka mývala, ale přečtěte si tuhle blbost". Ano je to blbost, ale roztomilá. Neurazí, oddechnete si a všechno 100% dopadne dobře a tak to má v každé správné pohádce být. Rozhodně půjdete spát s čistou hlavou a sny budou růžové.

modranka
07.07.2016 3 z 5

Príbeh vhodný pre dievčatá, zaradila by som ho do historických romancí. Jednoduchý text, nezaťažuje históriou, prioritou príbehu je vzťah hlavných hrdinov. Text je zostavený z rozprávania v tretej osobe, pretkaný malým množstvom priamej reči. Sexuálnych scén poskromne, čo si myslím, že je pre mládež vhodné, ale pre dospelého čitateľa málo zaujímavé.
Hlavná hrdinka Lucia je veľmi neistá a preto pôsobí až hlúpo. Vojtech je tiež akýsi divný. V polovici knihy som sa začala nudiť, príbeh sa akosi nevedel pohnúť dopredu, text má pár gramatických chýb a jednotvárnu zápletku. V hodnotení preto volím zlatú strednú cestu.
Obálka je absolútne nevhodná pre tento druh literatúry. Navádza čitateľa k žánru fantasy, ale s fantasy nemá nič spoločné. Navyše obnažená ženská postava v tomto prípade nie je namieste, lebo hlavná hrdinka chodí oblečená takmer ako mníška.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Anděl a ďábel v seznamech

v Přečtených4x
v Doporučených1x
v Knihotéce26x
v Chystám se číst3x

Štítky knihy

láska intriky znásilnění manželství pomsta

Autorovy další knížky

2014  65%Anděl a ďábel
2014  40%Oheň a led
2014  50%Poslední slovo