Ako si vycvičiť draka: Celý príbeh o mne a Bezzubom přehled

Ako si vycvičiť draka: Celý príbeh o mne a Bezzubom https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/406026/bmid_ako-si-vycvicit-draka-cely-pribeh-o-iOd-406026.jpg 4 18 18

Veľké dobrodružstvá a mnoho zábavy s filmovým hrdinom Vikingom Štikútom! Dej troch filmov zo série Ako si vycvičiť draka vyrozprávaný z pohľadu hlavného hrdinu Vikinga Štikúta. Dozviete sa, prečo na ostrove Berk dostávajú novonarodené deti mená ako Soplinos, Tresk, Vreska alebo Štikút i to, ako sa z drakov nepriateľov stali domáci maznáčikovia a pomocníci Vikingov. Zažijete spolu s nimi veľké dobrodružstvá i mnoho zábavy!... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Egmont (SK)
Originální název:

How To Train Your Dragon: The Hidden World , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ako si vycvičiť draka: Celý príbeh o mne a Bezzubom. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

simca9342
15.01.2024 5 z 5

Přečteno v knihovně.
Hodnocení knihy i filmu:
Vikingové jsou jiná rasa- neohrožení mořeplavci, ale taky silní bojovníci, miluji jídlo, pití a souboje.
Jedním z nich je Škyťák. Ten se ale vymyká všem představám a příručkám o vikinzích. Hubený , schopný hned se vzdát. Ne však pro jeho slabost, ale pro svobodu jiných. Bezzubka a další tvorové ukážou těm, kteří by dali nevím za co za jakékoliv zabité zvíře na kontě, že s draky lze žít normální život pokud žijete na ostrově Blpu.

Kniha je rozdělena na tři části, každá část jeden díl filmu. Jediným záporným bodem pro knihu je její zkrácenost a vynechání mnoha bojových scén z filmů, ale jde o knihu v sekci dětská beletrie, tak tam je to pochopitelné.

vojta888
02.01.2021 4 z 5

Já mám rád jak vycvičit draka a i když to byla velmi lehká kniha tak mě to bavilo.


gretl74
28.10.2020 3 z 5

Koupeno pro dcerku, začínající čtenářku - ale typ písma je pro děti naprosto nevhodný. Děj je velmi zjednodušeným převyprávěním filmů.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ako si vycvičiť draka: Celý príbeh o mne a Bezzubom v seznamech

v Přečtených22x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených2x
v Knihotéce7x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit2x