Ako prežiť dobu jedovú přehled

Ako prežiť dobu jedovú https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/477706/bmid_ako-prezit-dobu-jedovu-HZD-477706.jpg 4 66 66

Doba jedová série

Táto knižka je užitočným sprievodcom pre každého, kto nečaká na čarovnú pilulku, ale berie zodpovednosť za svoje zdravie predovšetkým do vlastných rúk. Autorka bestsellerov o dobe jedovej, prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc., považuje za dôležité informovať o možnostiach prevencie civilizačných ochorení a upozorňuje na riziká modernej doby, ktoré sú spojené napríklad s očkovaním, konzumáciou liekov či prídavných látok do potravín. Venuje sa ale aj úskaliam niektorých alternatívnych metód. V najnovšej knihe, Ako prežiť dobu jedovú, sa popri aspartámu, statínov, umelých farbív a hormonálnych disruptorov venuje aj rizikám konzumácia sóje, Coca - Coly či populárneho MMS. "Píšem iba o tom, čomu rozumiem a pre čo nachádzam podklady v odbornej literatúre. Nikoho nenútim, aby mi veril a svoje názory šírim iba tam, kde ich ľudia chcú počúvať," hovorí autorka populárnych publikácií.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ako prežiť dobu jedovú. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

Ema22
05.08.2022 2 z 5

Kdysi jsem četla Dobu jedovou. Se zájmem. Nyní jsem přeskakovala mnohé pasáže a z některých kapitol četla jen souhrn. Mám dojem, že se autorka dost opakuje, možná nejsem s to vstřebat všechny informace a chemické sloučeniny. Pár tipů si odnáším.

Mrňous1
21.08.2019 4 z 5

Zajímavě podané informace, o kterých by měl každý člověk mít povědomí. Kniha se vcelku dobře čte, autorka není "vlezlá", její názory dávají smysl.


adorjas
29.09.2017 3 z 5

Koho aspoň trošku zaujíma zdravší životný štýl- nech sa páči, ale prosím myslite na to, že do všetkého s rozumom a neberte túto knihu, ako jedinú pravdivú svojho druhu :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ako prežiť dobu jedovú v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených96x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených2x
v Knihotéce43x
v Chystám se číst31x
v Chci si koupit11x
v dalších seznamech2x