Ako nepodľahnúť diablovi - Tajomstvo slobody a úspechu přehled

Ako nepodľahnúť diablovi - Tajomstvo slobody a úspechu https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/466688/bmid_ako-nepodlahnut-diablovi-tajomstvo--1KH-466688.png 5 88 88

Čítanie tejto inšpiratívnej knihy vám pomôže dostať sa z letargie a preorientovať sa z negatívneho zmýšľania na pozitívne. Dostane vás na novú, šťastnú cestu jasnejšej, lepšej a úspešnejšej budúcnosti. Tak ako Hill, aj vy ste tu preto, aby ste zvládli svoj strach, a aby ste mu nedovolili ovládať vás. Musíte byť vášnivo zameraný na svoj cieľ a rozhodnúť sa, kým chcete byť a konať tak, aby ste dosiahli svoje túžby. Na ceste za objavovaním úžasných myšlienok Hilla pochopíte, že sa s nimi dokážete stotožniť a dokonca prekonať, ak naozaj chcete, pretože vás nič nemôže zastaviť. Hill správne povedal: „Vaše obmedzenia sú výtvorom vás samotných“. Táto kniha vám pomôže uvedomiť si, že ak využijete poznanie získané z rozhovorov s päťsto najúspešnejšími ľuďmi našich čias, ste schopný prelomov. Zistíte, či je diabol, s ktorým Hill vedie rozhovor, skutočný alebo imaginárny, podobne ako diabol alebo diabli, s ktorými možno zápasíte vy sami, vo svojom živote a životných skúsenostiach.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Citadella (SK)
Originální název:

Outwitting The Devil , 1938


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ako nepodľahnúť diablovi - Tajomstvo slobody a úspechu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (27)

Elea
12.05.2024 4 z 5

Kniha určitě stojí za přečtení, hodně mne zaujalo hodnocení úlohy církve a školského systému.

SladkaK
12.04.2024 1 z 5

Hledání jehly v kupce sena. Zajímavé hluboké myšlenky skryté ve zbytečném balastu. Neudělá někdo výcuc výcucu z výcucu?


Adapa
31.03.2024 4 z 5

Asi jsem už přečetl v životě velké množství motivačních knih a proto nejsem z této tak nadšený jak většina ostatních komentujících.

Tak nějak nevěřím, že text napsal v roce 1938 Napoleon Hill a cekalo se az do roku 2011 na vydání. Spíše podezřívám Sharon Lecher, že na základě Hillova konceptu a poznámek napsala knihu sama. To brojení proti cigaretám, drogám a podporování zdravé stravy mi prostě nesedí do roku 1938.

Kniha je vedena převážně formou výslechu ďábla, který se chlubí svou mocí ale i dává návod, jak se nechat porazit.

Hlavní myšlenkou je vzít svůj život do svých rukou, nenechat se unášet životem a znát svůj záměr.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (9. týden)

24.02.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ako nepodľahnúť diablovi - Tajomstvo slobody a úspechu v seznamech

v Právě čtených12x
v Přečtených138x
ve Čtenářské výzvě12x
v Doporučených16x
v Knihotéce48x
v Chystám se číst169x
v Chci si koupit86x
v dalších seznamech1x