Ako milovať přehled

Ako milovať
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/414293/bmid_ako-milovat-iKz-414293.jpg 4 91 91

V čom je výnimočný? Je to ľúbostný príbeh dvoch nezabudnuteľných postáv, ktoré do svojich osídel sputnáva ich komplikovaná láska. Predtým: Serena Monterová miluje Sawyera LeGranda už odmalička, no on akoby si ani nevšimol, že Serena vôbec existuje… To sa však jedného dňa nečakane zmení. Serena a Sawyer sa oddajú komplikovanej láske. Sawyer však jedného dňa bez slova zmizne a zničená Serena zostane sama – a navyše tehotná. Potom: V živote Sereny sa objaví nová láska: ich dcérka. Na život bez Sawyera si už Serena zvykla, no on opäť znenazdajky vstúpi do jej života tak, ako sa kedysi z neho stratil. Dokáže sa Serena do Sawyera znovu zamilovať?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Fortuna Libri (SK)
Originální název:

How to Love , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ako milovať. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

Janizoun
10.04.2023 5 z 5

Byla jsem na tuto knížku docela zvědavá. Je to příběh jedné osudové lásky napsán vlastně tak, jak ho může napsat i sám život. Je škoda, že tato kniha nemá tolik čtenářů. Už se mi i párkrát stalo, že čtu knížku s "razítkem bestseller'" a divím se, že se jím vůbec stal a pak si přečtu knížku jako třeba tuto a líbí se mi moc. Příjemně jsem si početla.

beruzzka
17.04.2021 5 z 5

Velice ctive, libilo se mi, jak se menily kapitoly minulost/pritomnost.


EvelinaLang
12.01.2021 5 z 5

Kniha, kterou jsem četla poměrně dávno, ale moc se mi líbila. Ta romance mezi hrdiny byla uvěřitelná a rozhodně mi to nepřišlo povrchní. Oba hrdinové k sobě hledají cestu a je to všechno celkem složité, tak jak to v tom věku bývá. Oni to tedy mají o něco složitější. :) Takhle nějak si představuji dobrý dívčí román, který chytne za srdce.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ako milovať v seznamech

v Přečtených128x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených7x
v Knihotéce117x
v Chystám se číst61x
v Chci si koupit10x
v dalších seznamech1x