A všichni mlčeli přehled

A všichni mlčeli https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533711/bmid_a-vsichni-mlceli-65e8649f36bfd.jpg 4 20 20

Jmenuji se Lydia Gouardo a chci, aby se celý svět dozvěděl, jaká zrůda byl můj nevlastní otec. Od devíti let mě znásilňoval, mučil, surově trestal a oplodňoval. Naše děti pak svěřoval své stejně kruté ženě. Všichni dělali, že nic nevidí a neslyší, jako bych ani neexistovala, policii i sociálce jsem byla ukradená. Až po letech jsem sebrala odvahu konečně promluvit.... celý text

Literatura světová Biografie a memoáry
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Le silence des autres , 2008


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize A všichni mlčeli. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

Danago
14.05.2024 5 z 5

Člověk vůbec netuší co se stále v dnešní době může stát. A jak je možné, že to všechno procházelo tolik let . V Evropě! Ve Francii! Opravdu šokující příběh, moc smutný od samého začátku všechny děti trpěly naprosto neskutečně, nepředstavitelně, a hlavní hrdinka nejvíc.

Všem na očích a nikdo nic nedokázal udělat. Rozum mi nad tím zůstával stát, co dokáže jeden tyran, kterého se všichni bojí, a jak je vidět v této knize jak se dá se obelstít i zákon.

Není to jednoduché čtení, ale pokud chcete vědět , co se může dít i v civilizované zemi přečtete si to. Něco tak drastického jsem nikdy nečetla, asi to opravdu nezvládne každý.

hrosulik
02.05.2024 5 z 5

Strašně moc smutné čtení. Jak se to mohlo stát. To nemohl být normální člověk ( ten starý ). A vlastně i stará. Čeho se dopustili, to je neodpustitelné.


Jeanine8
29.04.2024 4 z 5

Na toto nejde napsat komentář, který by dostatečně vystihnul moje pocity….Zlo se zkrátka někdy dokáže převtělit do člověka.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha A všichni mlčeli v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených23x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce56x
v Chystám se číst41x
v Chci si koupit13x