50 vět, které vám usnadní život přehled

50 vět, které vám usnadní život
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536510/bmid_50-vet-ktere-vam-usnadni-zivot-661e62f5902a3.jpg 3 1 1

50 SKUTEČNĚ ZÁZRAČNÝCH VĚT PRO VĚTŠÍ SEBEJISTOTU V KAŽDODENNÍM ŽIVOTĚ Obyčejný rozhovor se může rychle zvrtnout. Stačí, aby si někdo něco špatně vyložil, a z prosté věty se najednou stane domněnka, obvinění či narážka. Doma ve sprše vám pak hlavou víří řada úderných odpovědí. Přímo v akci však zůstáváte beze slov. Nemusí to tak být. „Jen já rozhoduji o tom, kdo mě naštve,“ říká Karin Kuschik, která vám v této knize nabízí padesát skutečně zázračných vět pro sebejistou a chytrou odpověď v každé situaci.... celý text

Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Kazda
Originální název:

50 Sätze, die das Leben leichter machen: Ein Kompass für mehr innere Souveränität


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 50 vět, které vám usnadní život. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

MoniMonika
05.05.2024 3 z 5

"50 vět, které vám usnadní život" od Karin Kuschik je praktická příručka, která vám poskytne nástroje k sebejistějšímu a klidnějšímu zvládání každodenních situací. Kuschik, zkušená koučka, přináší 50 jednoduchých, ale účinných frází, které mohou výrazně zlepšit vaši komunikaci a pomoci předejít konfliktům. Každá věta je vysvětlena v kontextu srozumitelných příběhů a anekdot, které ukazují, jak mocná slova mohou být. Kniha je nejen poučná, ale i zábavná, což z ní dělá poutavé čtení pro všechny, kdo chtějí posílit své komunikační dovednosti.

Kniha je ideální pro ty, kteří hledají způsob, jak lépe komunikovat a zároveň posílit sebejistotu. Autorka kombinuje humor a jednoduchost s praktickými radami, což čtenářům umožňuje snadno si zapamatovat a používat nové fráze v každodenním životě. "50 vět, které vám usnadní život" je kniha, která přináší do vašich konverzací klid a sebevědomí. Díky své přehlednosti a univerzálnosti je to ideální průvodce pro ty, kdo chtějí zlepšit své vztahy a snížit stres spojený s komunikací.

Výhodou je, že kniha funguje samostatně, takže můžete číst popořadě od začátku nebo třeba od konce, případně přeskakovat sem a tam jakkoliv se vám zlíbí.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha 50 vět, které vám usnadní život v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených1x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit1x

Autorovy další knížky

Karin Kuschik
německá
2023  90%50 viet, ktoré vám uľahčia život
2024  60%50 vět, které vám usnadní život