30 nocí vášně přehled

30 nocí vášně https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/482185/mid_30-noci-vasne-1Wa-482185.jpeg 4 92 92

30 dní série

< 2. díl

Poslední, co Glenna O'Donaldová čekala, že najde na hřbitově, je balíček karet. Ovšem ne ledajakých karet! Při pohledu na tyhle by se jeden zastyděl! Obsahují totiž instrukce ke skutečně netradičním postelovým hrátkám! Tak trochu ztřeštěná Glenna, která pracuje jako výzkumná asistentka na univerzitě, od nich nemůže odtrhnout oči – ba co víc, je v pokušení některé věci vyzkoušet. Především, když se k balíčku přichomýtne pohledný profesor Eric Morris a nabídne se, že by se do jejího nemravného projektu mohl zapojit... Začnou se setkávat jednou týdně, aby vyzkoušeli instrukce, které je zaujaly nejvíc. Jenže vášnivé noci střídají všední dny plné flirtování a smíchu a Glenna začíná toužit po něčem víc než jen tělesné rozkoši... a začíná mít pocit, že by jejich hrátky nemusely dopadnout dobře. Dokážou oba milenci najít odvahu posunout nezávazný vztah dál?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Metafora
Originální název:

30 Nights , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 30 nocí vášně. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (20)

knihomolka_eli
19.07.2023 4 z 5

K tejto knižke som sa dostala rovnako ako k 1., v rámci knižnej štafety od Márie Bolovej, ďakujem :)

Glenna pracuje ako výskumná asistentka na univerzite. Jej kolegyňa Jasmine je zároveň jej najlepšou priateľkou. Glenna pokukuje po Erikovi - profesorovi z univerzity. No až keď nájde balíček sexkariet, začne to byť medzi nimi zaujímavé. Erik nemá záujem o vážny vzťah, pre istú záležitosť z minulosti (celý čas som bola zvedavá, čo také sa udialo). Dej a záver knihy je samozrejme predvídateľný.

Za mňa musím povedať, že 2.diel mi sadol viac ako prvý. Dej sa mi zdal kúsok uveriteľnejší. Postavy - Glenna a Erik mi boli oveľa sympatickejšie, než postavy v 1. knihe, no občas mi ich správanie tiež dvihlo tlak. Kniha bola fajn oddychovkou na dva večery.

Ešína
17.04.2023 3 z 5

Přišlo mi to takové neslané, nemastné. I když tenhle příběh v sobě měl potenciál, autorka z něj moc nevytřískala. Nenadchne ani neurazí. První díl se mi líbil víc. Ale zase nechci být ke knize úplně kritická. Proto 3*.


Dela90
14.02.2023 4 z 5

(SPOILER) Glenna na pohřbu své prababičky najde u jednoho z hrobů podivný balíček karet. Posléze zjišťuje, že se jedná o sex karty. 30 karet s různými úkoly, jak si okořenit svůj sexuální život. Glenna pracuje na univerzitě společně se svou nejlepší kamarádku. V jejím hledáčku je i charismatický profesor Eric. S kterým se pouští do tohoto nemravného projektu. Udrží Glenna city na uzdě? Nebo zapojí do projektu i své srdce?

Předvídatelý příběh, který slupnete jako malinu. Pokud jste už četli první díl je jasné, co bude následovat. Děj je prakticky stejný, jen pár plní jiné úkoly.

Oproti tomu, chci dodat, že tyhle dvě postavy mi přišly daleko sympatičtější, reálnější a i prostředí mi víc ladilo do noty. Asistentka a profesor je vždy sázka na jistotu. Glenna mi přišla ze začátku jako někdo, kdo nechce moc riskovat, ale poté jí její prababička otevřela oči. Což bylo super. Protože, risk je zisk


Na Ericovi bylo něco zvláštního, pořád jsem přemýšlela, co udělal takového, že si musel něco dokazovat. Příběh knížky mě zasáhl a v konečném důsledku jsem dostala přesně to, co jsem chtěla.

Nečekejte nic převratného, ale rozhodně je to pohodová knížka s pořádně erotickým nábojem. Když k tomu přidáte ještě skleničku vína a něco dobrého k tomu, máte ideálního parťáka na večer.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (41. týden)

10.10.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha 30 nocí vášně v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených142x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených3x
v Knihotéce153x
v Chystám se číst68x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech2x

Štítky knihy

sex láska erotika touha

Autorovy další knížky

2020  72%30 dní touhy
2021  77%30 nocí vášně