250 vyzkoušených rad, jak si vybrat a vychovat psa přehled

250 vyzkoušených rad, jak si vybrat a vychovat psa
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514218/bmid_250-vyzkousenych-rad-jak-si-vybrat--642a754d7bd44.jpg 5 1 1

Mít vycvičeného psa jistě není na škodu. Chtěli byste, aby váš čtyřnohý přítel spolehlivě poslouchal vaše povely, a to nejen tehdy, když na to má zrovna chuť? V naší nové Knihovničce „250 vyzkoušených rad, jak si vybrat a vychovat psa“ najdete mnoho tipů a rad, jak psa všemu naučit a jak ho správně motivovat. Poradíme vám také s výběrem toho pravého psa právě pro vás a nechybí ani kompletní rádce o pejskovo zdraví, stejně jako množství nápadů, jak si se psem hrát a procvičit jeho kůru mozkovou.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 250 vyzkoušených rad, jak si vybrat a vychovat psa. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Snoopi
03.04.2023 5 z 5

Ani tuto knížku jsem si nemohla nechat ujít. Je v lecčems podobná ostatním příručkám z nakladatelství RF Hobby. Inspiraci zde najdou jak začátečníci, kteří uvažují o koupi čtyřnohého společníka, tak i zkušení chovatelé. Letem světem probráno vše nejdůležitější, od úskalí výběru nového miláčka do rodiny nebo jako společníka, po otázky stravování, zdraví a výcviku. Bonusem je, že se zaměřuje i na psychiku psů. Určitě by si ji měli pročíst všichni, kteří uvažují o "záchraně" pejska z útulku, ale nemají ponětí o možných komplikacích, které s sebou takové rozhodnutí přináší. Text doplňuje výběr portrétů plemen dle velikosti: trpasličí a malá plemena, středně velká plemena a psí velikáni. Najdeme zde čivavu, jorkšira i motýlka, bígla, border kolii, foxteriéra i španělského vodního psa, ale i dalmatina, německého ovčáka, německou dogu, labradora i irského setra atd. Výběr je to omezený, ale na poučení stačí: nechybí ani bohatá fotodokumentace, také formát je to praktický, mohu jen doporučit.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha 250 vyzkoušených rad, jak si vybrat a vychovat psa v seznamech

v Přečtených1x
v Doporučených1x
v Knihotéce1x