15 nejlepších metod, jak pomoci sám sobě přehled

15 nejlepších metod, jak pomoci sám sobě
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/189476/bmid_15-nejlepsich-metod-jak-pomoci-sam--KXr-189476.jpg 4 4 4

Po každé krizi následuje nový začátek. Abychom jej zvládli snadněji, existuje mnoho metod a technik, jimiž si můžeme pomoci. Která je však vhodná pro jaký problém? Jak ji nejlépe použít? V tomto malém rádci najdete poprvé na jednom místě ty nejlepší metody z východní i západní tradice. Všechny jsou snadno použitelné a mají silný a okamžitý účinek. Zkušená autorka každou metodu krátce a srozumitelně představuje a na základě vlastních zkušeností nabízí užitečné tipy a rady pro její využití a také zajímavé informace o jejích účincích.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Grada
Originální název:

Mein Taschencoah: Die 15 besten Selbsthilfemethoden von Atemberuhigung bis Quantenheilung , 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 15 nejlepších metod, jak pomoci sám sobě. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Atanone
24.06.2017 5 z 5

Překonání svízelné situace vždy začíná tím,že si uvědomíme,že každý problém má řešení. Může se zdát, že techniky uvedené v této knize, vám účty nezaplatí,ale naučí vás,jak to rozdýchat. To nemyslím ironicky-s "vyčištěnou hlavou" se každý problém řeší snáz. Sama jsem v minulosti po podobných technikách sáhla a udělala jsem úžasnou zkušenost- kupodivu se začaly řešit i věci,které se zdravím zdánlivě vůbec nesouvisely.

bytost
24.01.2016 4 z 5

15 nejlepších metod, jak pomoci sám sobě. Od zklidnění dechu až po sílu vděčnosti. Autorka je zároveň terapeutka a tyto metody používá nejen na sebe, ale i pro své kienty. Kniha je psána velmi přehledně a kvalitně jednotlivé metody vysvětluje. Teď jen převzít za svoje tělo a mysl odpovědnost a podle knihy poctivě nacvičovat a výsledek se dostaví..:-). Hodně štěstí všem!
Názvy některých kapitol: Uvolnění od hlavy k patě, kvantové léčení, úklid a vyklizení haraburdí, děkuji a síla vděčnosti, bezpečí přítomného okamžiku ..atd.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha 15 nejlepších metod, jak pomoci sám sobě v seznamech

v Přečtených5x
v Doporučených1x
v Knihotéce4x
v Chystám se číst10x
v Chci si koupit4x

Autorovy knížky

Susanne Marx
německá, 1966
2013  70%15 nejlepších metod, jak pomoci sám sobě