Zelená slunce

Povídka od: Sam Xabyssus (pseudonym)
Z knihy: Nejkrásnější dárek


Popis není zatím k dispozici.

Komentáře (5)

Přidat komentář

pogmanka
13.01.2021 4 z 5

U téhle povídky se mi líbilo, že se lišila od ostatních. Pro mě byla jiná a tím mě dokázala zaujmout. Všechno navíc do sebe moc pěkně zapadlo. Moc pěkné.

ElikaS
01.01.2021 5 z 5

Jedna z nejlepších povídek celé knížky. Styl psaní je velmi působivý, téma opravdu silné. Povídka na mě působila velmi autentičně. Příběh mě opravdu pohltil a povídka mě dojala.


NikolaVyb
08.12.2020 4 z 5

Tahle povídka byla z těch nejlepších, které v knize jsou. Poselství příběhu bylo výstižné a konec dojemný. Autorku jsem neznala, ale její styl psaní mě bavil, ráda si od ní ještě něco přečtu.

vendy6619
06.11.2020 5 z 5

Sam Xabyssus sleduji na Instagramu taky dlouho! A tato povídka byla skvělá. Dechberoucí! A panebože! Další úžasný poklad do literární truhlice od někoho, kdo si podle mě zaslouží víc pozornosti!
Takové téma jsem popravdě četla poprvé, ale o to víc na mě zapůsobilo s jakou jemností bylo napsáno.

zpetkeknize
05.11.2020 5 z 5

Tato povídka byla mou premiérou v tématice transgender, ačkoliv LGBT povídek jsem přečetla opravdu požehnaně mnoho. I autorský styl této povídky je velmi specifický, dohromady to ale funguje vážně dobře, dokázala jsem se do postavy i na tak krátkém úseku vcítit. A mám pocit, že bych si knih s touto tématikou měla přečíst více. :)