Zbabělci

Povídka od: Alžběta Bílková
Z knihy: Nejkrásnější dárek


Popis není zatím k dispozici.

Komentáře (6)

Přidat komentář

Marian27
12.01.2021 5 z 5

Krásne napísané a uveritelné. Držal som hlavnej hrdinke palce, sympoška proste:). Otázkou ostáva čo spravila jej matka jej otcovi (žeby nevera?) a čo hlavná hrdinka venovala Markovi. Chcelo by to prečítať ešte raz alebo to autorka nechala na našej fantázii? Za mňa super!

ElikaS
01.01.2021 5 z 5

Tahle povídka se mi moc líbila, byla skvěle napsaná a působila opravdu věrohodně - ze života, úplně jsem si dokázala vžít do celé situace. Navíc se mi líbil styl psaní. A poselství příběhu bylo také velmi silné.


NikolaVyb
08.12.2020 4 z 5

Povídka o zbabělcích mě donutila k zamyšlení. Každý z nás se někdy zachoval jako zbabělec. A jaké to mělo následky?

Katte192
09.11.2020 5 z 5

Jedna z povídek, co se mnou zůstane delší dobu. Nadechnu se a... ale ne, neřeknu to. (Zbabělec). Kolikrát jsem se učila věci říkat nahlas. Jak to bylo nepříjemné a jak to bylo těžké a jak to bylo důležité! MLUVIT je základ všeho. Chtěla jsem vtrhnout do příběhu a zatřást s nimi. Mluvte! učil mě fakt, že to nemůžu udělat. Tohle by si měl přečíst každý. Zamyslet se a říct svůj názor. Děkuji za úžasné myšlenky a povídku, která si právem zaslouží pět hvězdiček.

vendy6619
06.11.2020 5 z 5

Teda Bětko! Já myslela, že každá povídka bude mít nějaký poslání, ale tahle?! Sakra… musela jsem na chvíli zavřít na poslední stránce knihu a zamyslet se. Protože… tohle má poslání! A já ho potřebuju chvíli vstřebat! Abych mohla s tím pracovat dál. Zbabělci jsou další z nejpovedenějších povídek v téhle knize! Díky Bětko! Budu s tím pracovat dál! Určitě se i já z toho poučím!

zpetkeknize
06.11.2020 4 z 5

Pochmurná a nostalgická povídka, která byla zároveň i neuvěřitelně realistická. Žádná velká rodinná tragédie (konečně, těch bylo napříč povídkami opravdu hodně), jen komplikované vztahy, se kterými se určitým způsobem dokáže ztotožnit každý z nás. A musím pochválit propojení názvu a obsahu příběhu, mělo to moc pěknou symboliku.