Tomb Raider #38-#39 Krvelačné kameny

Povídka od: James Bonny , Wilson Tortosa
Z knihy: Tomb Raider: Archivy S.3


Lara Croft má noční můry o tom, jak se stala obětí při rituálu v oblasti hrabství Wiltshire přímo v srdci stavby Stonehenge. O tuto oblast se začne zajímat v době, kdy ji zavolá přítelkyně Margaret Livingstonová, doktorka archeologie a vedoucí katedry Keltských studií na Oxfordu, která požádá Laru, aby ke Stonehenge okamžitě přijela.

Originální název:

Tomb Raider #38-#39 Bloodstones


Rok vydání originálu: 2004

Komentáře (1)

Přidat komentář

Terva
30.09.2018 4 z 5

Opět zdařilá kresba a slušný scénář. Další velmi povedené dobrodružství Lary Croft tentokráte z její rodné hroudy Anglie. A kde jinak než záhada u Stonehenge. Lara akorát netuší, zda to je sen nebo skutečnost.

Malá ochutnávka:
Poprvé jsem byla u Stonehenge s tátou, když mi byly asi tři. Je to jedna z mých nejstarších vzpomínek, jak stojím a zírám vzhůru na ty posvátné kameny, jež kdysi tvořily obří megalitickou stavbu.

Opět se zde Lara dostává do styku s vodou, tak jako v předešlém příběhu. I tady působí velmi sexy a voda kolem jejího nahého těla jí prostě sluší. A já netuším, zda to je sen nebo skutečnost.

Citát: Byla jsem tu jako dítě a ty kameny si mě zapamatovaly.

Temná a krvavá povídka, která je velmi umně nakreslená a příjemně vybarvená. Mistři Wilson Tortosa a James Bonny ve svém nádherném díle opět září.