Stíny impéria: Evoluce

Povídka od: Steve Perry
Z knihy: Star Wars omnibus: Stíny Impéria


Přibližně čtyři a půl roku po bitvě u Yavinu.....
Krásná droidka a bývalá vražedkyně v žoldu Xizora se snaží najít svou vlastní lidskou stránku, zatímco ji skrz celou galaxii pronásleduje Luke Skywalker, který ji hodlá dostat před soud.

Scénář: Steve Perry Kresba: Ron Randall

Komentáře (1)

Přidat komentář

Terva
20.01.2020 5 z 5

Revoluce byla u konce,
aliance zvítězila,
imperiální loďstvo to vzdalo....
ale ne všichni z imperiálního loďstva
to vzdali......

Scénář: Steve Perry Kresba: Ron Randall

Tady je kresba (Ron Randall) dobrá. Krásné detaily, obličeje jsou rozeznatelné, pozadí povedené. Tohle je pokračování první povídky v této sbírce a navazuje to i na dobrou kresbu. Barvy jsou střídmé, oku lahodící a sem tam i veselé. Co se týče kresby, tady není co vytýkat. Další příkladný typ skoro dokonalého komiksu....až se nad tím musí čtenář pozastavit. No, ale pravda je, že něco prostě navrch musí mít. Navíc, hlavní hrdinka je strašně sexy, tak to beru! Já vím, je to droid, ale klídek, nemáte tušení, co bude za pár let :-)

Malá ochutnávka:
Dlouhá cesta, ale cíl byl konečně blízko. Někdy narazíte na překážky....
...jest-li chceš projít, budeš muset zaplatit mýtné.
Opravdu?
….ale pokud něco opravdu chcete, tak vám nic nestojí v cestě …. dlouho. BUM.

Scénárista ( Steve Perry) zbytečně nezatěžoval krásné kresby svými dialogy a velkou část děje nechal na představivosti čtenářů. Dialogy nenudí, jsou krátké a vždy zohledňují to nejdůležitější, co se jinak nedá vystihnout obrazem. Hlavní hrdince jsem fandil a vlastně jí i obdivoval. Málokdy se najde tak úžasná kombinace sexy zabijáka, modrých očí, blond vlasů a touhy stát se člověkem.

Citát: Neplatím vás za otázky! Mlčte a střílejte!