Rodinné kruhy

Povídka od: James Palmiotti , Amanda Conner
Z knihy: Překvápko


Scénář: Jimmy Palmiotti a Amanda Connerová
Kresba: John Timms

Za Harley přijedou na návštěvu její rodiče. Přijedou trochu dříve a tak je to pro všechny obyvatele jejího bytu tak trochu překvápko.
Překvapením je také Harley Sinn se svou žádostí na Harley Quinn.

Komentáře (1)

Přidat komentář

Terva
23.11.2020 3 z 5

„Myslím, že je Harley
dobrý člověk,
jen se spoustou problémů.
Anebo je to naprostá psychopatka
s kouskem dobra v těle“.

Tento příběh je rozdělen ještě do ….. První dva sešity jsou jen takové tlachání. Žádná akce, žádná krev ani napětí. Jsou to dvě absolutně nudná čísla. V tom třetím už se konečně, ty má flákoto, něco děje. Harley se naštvala a začnou padat hlavy. Padouši Clock King a Sportmaster to záhy poznají. Co mě však rozesmálo jsou rodiče Harley Quinnové v akci. Taky se s tím moc nepářou.

Malá ochutnávka:
No, věřila bys tomu? Oni prostě ignorovali veškeré protokoly a sebrali mi toho pachatele rovnou zpod rukou. Ale kdybych dostal jen trochu šanci, zaručuju ti, že bych dokázal, že s tím vším měla Madison něco společného... Myslel jsem, že jako policejní náčelník budu mít větší moc. Opravdu jsem doufal, že konečně něco změním.

V této příhodě, nazvané „Rodinné kruhy“ se také objeví Poison Ivy. Kuje nějaké plány s Red Toolem, vše pro dobro Harley Quinnové. A zjistíme hlavní přednosti Devan, cestovatelky z budoucnosti, která sice přiletěla zabít Harley, ale vše se tak nějak potentočkovalo a ona se teď nudí.

Citát: DEVAN: Přemýšlela jsem o „normální práci“, ale moje hlavní dovednost je zmlátit lidi do bezvědomí.