Porno

Povídka od: Petr Heteša
Z knihy: Stavy nestavy, bytosti nebytosti


Chris Lawrence, z baltimorské pobočky FBI, vyšetřuje rituální brutální zločin, při kterém pravděpodobně zemřela mladá dívka. Nebo zemře?
(Terva)

Rok vydání originálu: 2015

Komentáře (3)

Přidat komentář

Terva
29.09.2021 5 z 5

„V kapse
jsem měl glocka
a přemýšlel o tom,
jestli není nejvyšší čas
ho odjistit.“

Detektivní příběh z nádechem budoucnosti. Velmi povedeně zpracované, napínavé a ke konci i překvapivé, až šokující. Vždycky jsem překvapen, co mistr Heteša dokáže všechno do příběhu zakomponovat. Rozhodně dobrý příběh, který hodnotím všemi pěti žlutými motýlky.
( Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ )

Malá ochutnávka:
...a já rozhodně nepotřeboval, aby mě na Lafayett Street někdo viděl. Za ní už totiž bylo Chincoteague. Administrativně pořád ještě součást Baltimore, ale jinak víceméně odepsaná. Noční můra městské správy. Černá olejová skvrna na tom úžasném Baltimore, o které je v turistických průvodcích jediná zmínka: Vyhněte se jí.

Citát: Už jsi to někdy dělala na trávě v přívalovém dešti?

Polinius
31.12.2020 4 z 5

Po úvodní povídce o psovi je mistr Heteša konečně tady! Špína, drogy, sperma, krev, hackeři, sexuální sadomasochistické zneužívání mladých dívek a tajemná sekta v zelených kutnách s dírou pro ptáka. Máme v Česku autory, kteří píší husté nářezy a používají podobné rekvizity ale v jejich podaní to působí spíše jako jen neuspokojený vlhký sen a pokud měli nějaký styk s mladistvou, tak jen proto, že ji vahou těla zalehli. :-)
U Heteši mám pocit, že je to všechno více než jen pouhý sen a že je v tom kus vlastního prožitku. Kdybych byl ten typ člověka, který si píše různé poznámky a moudra, tak si namočím prst do krve co mi teče s hemeroidů a napíšu na sněhobílou zeď:

Hetešovi vnučku na hlídání nikdy nesvěřuj!


Däniken
19.09.2017 5 z 5

Jak presvedcit neoblomneho FBI agenta, aby propustil duleziteho svedka z vazby? Hetesovina à la Akta X s velmi dobrou pointou.