Lovná zvěř

Povídka od: Andrea Čekanová
Z knihy: Adventní kalendář povídek: Kdysi v zimě


Popis není zatím k dispozici.

Originální název:

Lovná zvěř


Rok vydání originálu: 2022

Komentáře (4)

Přidat komentář

JackieDecker
04.08.2023 4 z 5

Povídka měla správný psychopatický nádech onoho lovce. Konec se snažil o překvapení, bohužel mě spíše zklamal. Nápad byl však originální a práce s gradací byla velmi dobrá.

Pečenka
03.12.2022 5 z 5

(SPOILER) Líbí se mi v povídce práce s napětím. Probouzela ve mě zvědavost. Čím více řádků jsem přečetla, tím více jsem potřebovala vědět, jestli se mi to jen nezdá a je to opravdu takový psychopat. A když bylo jasné, že je, byla jsem napnutá, jak to celé dopadne a jak mě konec překvapí. U některých výrazů i vět jsem se přesto zarazila a musela je přečíst znovu, abych si řekla, proč přemýšlím nad jejich uvěřitelností a přesvědčivostí.
Celkový nápad a myšlenka příběhu mě vtáhla, zaujala. Oceňuji odvahu a umění dát psychothriller do takto krátkého rozsahu.


TonyStarkless
24.10.2022 5 z 5

Konečně vím, jak to bylo s tím chlebem ve vajíčku :D Tahle povídka byla akční jednohubka a byla jsem s ní na konci stejně rychle, jako hlavní hrdina se svými nervy na strejdově chatě :D Úplně vidím druhý díl a doufám, že další téma sborníku konečně překlene zimu a bude něco jako: Když roztaje sníh :D

mondycz
19.10.2022 5 z 5

Svižná, zábavně napsaná akční povídka se skvěle vykresleným (anti)hrdinou a velmi dobrým závěrem. Palec nahoru :)