Amazing Spider-Man #525

Povídka od: Peter David , Reginald Hudlin
Z knihy: Ten druhý (1. část)


Amazing Spider-Man #525 - #526

Scénář: Peter David a Reginald Hudlin Kresba: Mike Deodato Jr.
Barvy: Matt Milla

Příběh z pohledu tetičky May. Její vztah k Petrovi, její překonání toho, že je Spider-Man, její strach o to, zda přežije dalšího protivníka. A pak tetička May potká Trucera.....

Komentáře (1)

Přidat komentář

Terva
28.09.2020 4 z 5

Co se to tady proKrista, děje?!
Jsi dneska už druhý člověk,
který mi říká,
že nejsem dost dobrý na to,
aby se mě pokusil zabít!

Opět jiná kresba, jiné barvy. Ale nevypadá to vůbec špatně. Převažující hnědá a tmavší odstíny všech barev, dává tomuto příběhu trochu mystičtější vizáž. I bílá barva tu vypadá dost černě. Navíc je příběh kreslen na černý papír. Jo, tohle se opět povedlo.

Malá ochutnávka:
Jednou věřit? Úžasné, jak to dokáže říct a vůbec v tom nevidět tu ironii? Lhal mi tak dlouho ohledně tolika věcí a teď mu mám věřit, jako bych mu měla dát presidentskou milost a zapomenout na všechny jeho hříchy. Ale opravdu šílené je, že mu věřím. Možná jen já nevnímám tu ironii. Ale je zvláštní, že se Petr dokáže hýbat tak rychle, vyhýbat se kulkám a tak, ale nestačí dost rychle zareagovat, aby se vyhnul mně. A to jsem mnohem poimalejší než vystřelená kulka.

Na scéně se objevuje Logan, chytá pršející pavouky a diví se nad tím, že se ho Spider-Man ptá, jak se má. A protože Spider.Man v tomto svazku skoro vůbec nehláškuje, což asi dosti čtenářům chybí, Loganův skoro černý humor snad přivítá každý. Škoda, že brzy odejde a nastoupí opět ta temná strana příběhu. Příběhu o smrti.

Citát: Říká se, že jakékoliv přistání, po kterém se dokážeš postavit a odejít je dobré. Ale myslím, že jsi právě předvedl výjimku k tomuto pravidlu.