Worthingtonovi / Worthingtonovci

knižní série

Přidat do oblíbených

"Worthingtonovi" je oblíbená knižní série od talentované autorky Ellie Quinn, která nás vtáhne do světa elegantních salonů a vášnivých milostných intrik 19. století. Jednou z nejlepších knih v této sérii je bezesporu "Markýz a já", která nás zavede do oslnivého světa londýnské aristokracie.

Hlavní hrdinka Eloisa Worthington patří k výraznému rodu s bohatými dědictvím a aristokratickými kořeny. Avšak, i přes veškeré výhody, kterými disponuje, není pro ni jednoduché najít lásku a naplnění. Do jejího klidného života vstoupí markýz Lucas McArthur, muž nejen krásný a bohatý, ale také neodolatelně přitažlivý. Spojí je vášeň a láska, která vzbudí nečekané emoce a překoná veškeré překážky.

Ella Quinn dokonale oživuje atmosféru 19. století prostřednictvím detailních popisů prostředí, elegantních dialogů a napínavých zvratů děje. Její styl psaní je lehce čtivý, avšak plný emocí a romantiky, což z ní činí jednu z nejoblíbenějších autorek historických romancí.

"Markýz a já" je kniha, která zaujme nejen milovníky historických romancí, ale i ty, kteří ocení promyšlené postavy, poutavý příběh a romantický zvraty, které knihu provázejí. Ponořte se do světa Worthingtonových a nechte se unést vášnivými dobrodružstvími, která tato knižní série nabízí!