S láskou tě nenávidím

knižní série

Přidat do oblíbených

Knižní série "S láskou tě nenávidím" od autorky Jo Watson je romantická série plná humoru, lásky a nepředvídatelných zvratů. Hlavní hrdinka v této sérii je Lucy, mladá žena, která se v životě často dostává do komických a trapných situací. Právě když si myslí, že už nemůže být hůř, dostane se do kontaktu s atraktivním, ale otravným mužem, který jí půjčí rameno, aby si mohla vyplakat své strasti. A právě tady začíná jejich bouřlivý vztah plný hádek, nedorozumění, vášně a nakonec lásky.

Autorka Jo Watson dokáže skvěle zachytit atmosféru milostných příběhů s humorným pohledem na vztahy mezi muži a ženami. Její styl psaní je lehký, svižný a plný vtipných dialogů, které čtenáře nenechají na pochybách, že se má na své oblíbené knize skvěle bavit. Série "S láskou tě nenávidím" je jako stvořená pro všechny milovníky romantických knih, kteří nejsou proti trošce smíchu a lehkého špínu v jejich oblíbených příbězích.

Každý díl série "S láskou tě nenávidím" přináší nové dobrodružství, nové komplikace a nové city, které postupně rozvíjejí a prohlubují vztah mezi Lucie a jejím protivným, ale přitažlivým partnerem. Čtenáři se mohou těšit na romantické scény, ale i na nepředvídatelné zvraty, které udělají z každé knihy skvělý romantický triler.

Jo Watson dokázala vytvořit sérii, která okouzlí svou jedinečnou atmosférou, charismatickými postavami a hlavně tím, že dokáže propojit humor s romantikou tak, že čtenáři budou mít pocit, že se ocitli v nekončícím zvratném kolotoči emocí. Pokud tedy toužíte po knihách, které vás nejenom pobaví, ale i dojímají a budí ve vás různé city, určitě si přečtěte sérii "S láskou tě nenávidím" od Jo Watson. Tato série vás jistě nezklame a ukojí vaši chuť po opravdovém romantickém čtení.