Půlnoční kroniky

knižní série

Přidat do oblíbených

"Ve skrytu stínů" je první kniha z populární knižní série "Půlnoční kroniky" od talentované autorky Biancy Iosivoni. Tato série spojuje napětí, romantiku a nadpřirozené prvky do světa, který vás nepustí až do poslední stránky. Hlavní hrdinka, mladá a odvážná Valerie, se ocitá ve světě temnoty a nebezpečí, když se zaplete do boje mezi upíry a lovci. Své sny o normálním životě musí zavřít do temného zákoutí své mysli, aby se dokázala bránit proti temným silám, které hrozí zničit vše, co zná a miluje.

Autorčin poutavý a sugestivní styl psaní vás vtáhne do každé stránky knihy a nedovolí, abyste odložili knihu až do zdrcujícího finále. Zápletky jsou napínavé, postavy komplexní a kouzelnický svět je tak reálný, že se budete cítit jako součást příběhu. "Ve skrytu stínů" je prvním krokem do magického světa, který vás zcela pohltí a už nikdy se nevrátíte zpět do reality.

Pokud milujete knihy plné dobrodružství, lásky a nadpřirozených bytostí, pak je "Půlnoční kroniky" od Biancy Iosivoni tou pravou volbou pro vás. Ponořte se do světa, kde se střetává světlo se stínem a kde láska dokáže překonat i nemožné. Tato série vás zaručeně nezklame a přinutí vás toužit po další a další knize. Vstupte do světa "Půlnočních kronik" a nechte se unést magií, která se ukrývá ve skrytu stínů.