Protektorát

knižní série

Přidat do oblíbených

Série "Protektorát" od autorky Megane E. O'Keefe je temná a napínavá sci-fi sága, která se odehrává ve světě plném intrik a nebezpečí. Hlavní hrdinka rozhodně není typickou hrdinkou - je to kapitánka odsouzená za zločin, který nespáchala, a nyní se snaží zachránit svou kariéru i život.

Série "Protektorát" se skládá z několika knih, které propojuje akční děj a složité mezilidské vztahy. Autorka Megan E. O'Keefe vytvořila fascinující svět, kde technologie a magie splývají do nečekaných forem a kde politické hry mohou znamenat rozdíl mezi životem a smrtí.

První kniha série se jmenuje "Rychlostní zbraň" a sleduje osudy kapitánky Satrapy, která se musí vypořádat nejen se svou minulostí, ale také s mocnými nepřáteli, kteří jí chtějí za každou cenu zničit. Další díly série pak postupně rozvíjejí příběh a odhalují nové vrstvy tajemství tohoto komplexního světa.

Pokud máte rádi sci-fi ságy plné akce, intrik a nečekaných zvratů, pak je série "Protektorát" přesně pro vás. Staňte se součástí dobrodružství, které vám doslova vezme dech a nechte se unést do světa, kde hranice mezi dobrem a zlem jsou tenké a kde každé rozhodnutí může mít fatální následky. Zacvičte se do boje po boku kapitánky Satrapy a objevte tajemství "Protektorátu".