Milesův klub / Milesov klub

knižní série

Přidat do oblíbených

"Milesův klub" je fascinující knižní série od populární autorky T. L. Swan, která zaručeně okouzlí všechny milovníky romantických příběhů. Jednou za život je jedna z knih této série, která nás vtáhne do života hlavní hrdinky, Milesy Carawayové, mladé a úspěšné ženy s pevnými životními zásadami.

Příběh začíná, kdy Milesa náhodou potká na letišti zajímavého cizince, Christiana Allistera, který má dojemný, ale záhadný pohled. Mezi nimi se okamžitě zvedne jiskra napětí a čtenáři se mohou těšit na bouřlivé vzplanutí vášně mezi těmito dvěma postavami. Christiana však obklopuje tajemství, které nenechá Milesu v klidu a donutí ji začít pátrat po jeho minulosti.

Milesův klub je sérií knih, která kombinuje romantiku, vášeň a tajemství do oslnivého mixu, který čtenáře nechává s nedočkavostí přemýšlet, co se stane dál. T. L. Swan zde opět dokázala svůj talent pro psaní emocionálně nabitých scén plných lásky, touhy a dramatických zvratů.

Jednou za život je kniha, která svou poutavostí a napínavým dějem drží čtenáře v neustálém napětí až do poslední stránky. Pro milovníky romantiky a napínavých příběhů je Milesův klub ideální volbou pro odpočinkové odpoledne plné čtenářského potěšení. Určitě si tuto sérii oblíbíte i vy!