Mallowan Hall

knižní série

Přidat do oblíbených

"Jedovatá stopa" je první kniha ze série "Mallowan Hall" od autorky Colleen Cambridge. Tato detektivní série vás zavede do starobylého panství Mallowan Hall, kde se odehrávají napínavá tajemství a záhady. Hlavní postavou je mladá slečna Emily, která se vydává na cestu objasnit temné události z minulosti rodiny Mallowanů.

Emily se stává součástí vyšetřování, které odhaluje skryté pravdy a intriky. Autorka Colleen Cambridge mistrně vytváří atmosféru napětí a tajemna, která vás pohltí od prvních stránek. Sledujte, jak Emily rozkrývá zdánlivě nepropojené stopy a odhaluje spletitou pavučinu lží a zrady v historickém sídle Mallowan Hall.

"Jedovatá stopa" je kombinací detektivního vyšetřování, historických prvků a romantiky. Colleen Cambridge poutavě popisuje prostředí panství Mallowan Hall a jeho obyvatele, kteří skrývají mnoho tajemství. Kniha vás zavede do světa plného nečekaných zvratů a emocí, které vás nepustí až do poslední stránky.

Připravte se na dobrodružství plné napětí, tajemství a záhad v sérii "Mallowan Hall" od talentované autorky Colleen Cambridge. "Jedovatá stopa" je první z mnoha fascinujících příběhů, které vás vtáhnou do světa detektivního vyšetřování a historických záhad. Nechte se unést dobrodružstvím, které vám vyrazí dech a udrží vaši pozornost až do poslední stránky.