Larsen Bros

knižní série

Přidat do oblíbených

"Kylie Scott je autorkou úspěšné knižní série Larsen Bros, která okouzlila čtenáře po celém světě. Tato série sleduje osudy tří bratrů - Maxe, Caddyho a Brenta Larsenových, kteří vedou rodinné podnikání v oblasti stavebnictví. Každý z bratrů má svůj vlastní příběh plný vášně, napětí, lásky a rodinných vazeb.

První kniha série, Znovu od začátku, zavede čtenáře do života Maxe Larsena, nejstaršího ze tří bratrů. Max je charizmatický a odhodlaný muž, který se snaží zachránit rodinnou firmu před krachem. Jeho cesta ho však zavede na nečekané dobrodružství plné lásky, intrik a rozhodnutí, která ho mohou změnit na vždy.

Další knihy v sérii rozvíjejí příběhy Caddyho a Brenta Larsenových, přičemž každý z bratrů čelí svým vlastním výzvám a konfliktům. Kylie Scott umně kombinuje romantiku, rodinné drama a nečekané zvraty, čímž přináší čtenářům dojemný a dojemný pohled do života rodiny Larsen Bros.

Série Larsen Bros si získala srdce čtenářů díky svému sugestivnímu vyprávění, skvěle vykresleným postavám a napínavému ději. Pro ty, kteří milují kombinaci romantiky a rodinného dramatu, je tato série určitě tím pravým. Ponořte se do světa Larsen Bros a nechte se unést do dobrodružství plného lásky, touhy a rodinných vazeb."