Drzý bastard

knižní série

Přidat do oblíbených

"Drzý bastard" je oslnivá knižní série od populární autorky Vi Keeland, která okouzlila čtenáře po celém světě svými vášnivými romány plnými napětí a lásky. První kniha série, která nese název "Drzý bastard", nezklame ani ty nejnáročnější milovníky romantických příběhů.

Hlavní postavou je sexy a bohatý Bennett Fox, který se snaží udržet přísné pracovní vztahy s atraktivní Annabel Martinovou. Přestože se zdají být jako oba jako ohnivé protiklady, není možné zastavit pěknou šťáru, která mezi nimi zahoří. Spletitá a vášnivá romance se rozvíjí mezi vzrušujícími pracovními výzvami a náhlými pocity, které Bennett a Annabel nutí přehodnotit své původní postoje.

Knihy série "Drzý bastard" nejsou jen o romantických vztazích a křehkých emocích, ale také o odvaze postavit se vlastním strachům a najít sílu v sobě samém. Keelandova schopnost vytvořit poutavý příběh s charaktery, které se čtenáři okamžitě zamilují, z této série činí neodolatelně návykový čtenářský zážitek.

Pro fanoušky romantických příběhů plných vášně, humoru a nečekaných zvratů jsou knihy série "Drzý bastard" tou správnou volbou. Vi Keeland dokázala vytvořit svět plný emocí a romantiky, který vás nepustí až do poslední stránky. Ponořte se do jejích příběhů a nechte se unést do světa lásky, vášně a nespoutaného citu."