Bareknuckle Bastards

knižní série

Přidat do oblíbených

Séria "Bareknuckle Bastards" od autorky Sarah MacLean přináší čtenářům dobrodružství, vášeň a nekompromisní hrdiny. Tato série se odehrává v historickém Londýně plném intrik, zapomenutých tajemství a nebezpečí. Hlavními postavami jsou tři neohrožení bratři - Devon, Whit a Ewan - kteří se proslavili svou odvahou, bojovným duchem a zranitelností pod povrchem.

V prvním díle série "Bareknuckle Bastards" - "Búrlivák a netýkavka" - se čtenáři seznámí se třetím bratrem, Ewanem, který se ocitá v samém srdci spiknutí, které může otřást celým jejich světem. Sarah MacLean dokonale kombinuje akci, romantiku a historické detaily, čímž okouzlí všechny milovníky milostných románů.

Každý díl série "Bareknuckle Bastards" přináší napínavý příběh, který čtenáře vtáhne do svého světa od prvního pootočení stránky. Autorka skvěle vykresluje vztahy mezi postavami a dokáže stvořit atmosféru plnou emocí a napětí. Milostné scény jsou vášnivé a plné chemie, což čtenářům zajistí nezapomenutelný zážitek.

Pokud milujete smyslné historické romány plné dobrodružství, vášně a neohrožených hrdinů, pak je série "Bareknuckle Bastards" od Sarah MacLean pro vás to pravé. Ponořte se do světa plného tajemství a lásky a nechte se unést dobrodružstvím, které vás uchvátí a nepustí až do poslední stránky. Buďte připraveni na vzrušující čtení, které vám zrychluje srdce a zanechá v srdci dojem ještě dlouho poté, co knihu položíte zpět na polici.