Ateliér Rosen

knižní série

Přidat do oblíbených

"Ateliér Rosen" je knižní série od autorky Marie Lamballe, která přenáší čtenáře do malebného světa pařížských módních ateliérů. Jednou z knih této série je i román s názvem "Modistky z Tržní uličky", který nás zavede do rušného světa tradičních krejčovských dílen.

V "Modistkách z Tržní uličky" se čtenáři setkají s mladou modistkou Emilií, která sní o vlastním ateliéru a soutěží o místo v uznávaném pařížském salonu. Příběh plný vášně, touhy a odvahy ukazuje život za zdmi slavných módních domů a boj o úspěch v konkurenčním prostředí.

Marie Lamballe ve svých dílech bravurně zachycuje atmosféru pařížských uliček, módních přehlídek a světa haute couture. Její poutavý styl a precizní popisy vás vtáhnou do světa módy, kde se snoubí elegance s intrikami a láska s ambicemi.

Sledujte osudy mladých modistek, které bojují za své sny a hledají lásku v nepředvídatelném světě haute couture. "Ateliér Rosen" s podtitulem "Modistky z Tržní uličky" je kniha plná vášně, módních trendů a odvahy, která zaujme každého milovníka romantických příběhů z prostředí módy.