Assassin’s Creed: Valhalla

knižní série

Přidat do oblíbených

"Assassin’s Creed: Valhalla" je napínavá a dobrodružná knižní série od renomovaného autora Matthewa J. Kirbyho. Tato série je inspirována populární stejnojmennou videohrou od společnosti Ubisoft a přenáší čtenáře do doby vikingského vpádu do Anglie. Hlavní postavou je Eivor, statečný válečník a člen tajného bratrstva Assassins, který se snaží chránit své přátele a bojovat proti mocné organizaci Templářů.

Příběh série se odehrává v prostředí nádherné severské krajiny plné nebezpečných dobrodružství a politických intrik. Hrdinský příběh Eivora, jehož osud je těsně spjat s osudem celého království, zaručuje napínavé čtení a nepřetržitou akci, která naplní srdce každého fanouška dobrodružných příběhů.

Jedna z knih v sérii, Geirmundova sága, přináší ještě hlubší pohled do světa Eivora a jeho souboje s mocnými nepřáteli. Autor Matthew J. Kirby dokonale propojuje historické události s fikcí a vytváří tak fascinující svět, který pohltí každého čtenáře.

"Assassin’s Creed: Valhalla" je sérií, která osloví nejen fanoušky videoherní série, ale i milovníky historie, dobrodružství a tajemna. Díky preciznímu vyobrazení dobových událostí a detailům prostředí se čtenáři dostanou do nitra doby vikingských vpádů a prožijí nevšední dobrodružství po boku odvážného hrdiny.

Série "Assassin’s Creed: Valhalla" od Matthewa J. Kirbyho je napínavá, dojemná a naprosto návyková. Pokud máte rádi kombinaci historie, dobrodružství, tajemství a akce, pak je tato séria pro vás to pravé. Ponořte se do světa Eivora a zažijte nepopsatelná dobrodružství plná emocí a nebezpečí. Buďte připraveni na nečekané zvraty a prozkoumejte svět "Assassin’s Creed: Valhalla" ještě dnes!