365 dní

knižní série

Přidat do oblíbených

Série knih "365 dní" od Blanky Lipińské je svým způsobem literárním fenoménem polského knižního trhu i mezinárodně. První kniha, pojmenovaná stejně jako série, vypráví vášnivý a kontroverzní příběh ženy jménem Laura, která se ocitne v zajetí mocného a tajemného muže jménem Massimo. Massimo ji unese a dá jí 365 dní na to, aby se do něj okouzlujícím či hrůzným způsobem zamilovala.

Blanka Lipińska ve svých knihách míchá erotiku, romantiku a napětí do neodolatelného koktejlu, který čtenáře vtáhne a nepustí. "365 dní" má skvělé hodnocení mezi čtenáři a stala se bestsellerem, opravdovým hitem nejen v Polsku, ale také po celém světě. Autorčin poutavý a sugestivní styl psaní okouzlil miliony fanoušků knih.

Tato kontroverzní a provokativní sága je plná zvratů, vášně a emocionálních turbulencí, které vás pohltí od první stránky a nenechají vás ani poté, co knihu dočtete. Příběh Laury a Massima je plný nečekaných otoček a silných emocí, které vám budou připomínat, že láska může být někdy nebezpečná a nepředvídatelná.

Kniha "365 dní" a celá série je jako směsice vášně a nebezpečí, která vás nechává jako čtenáře v permanentním napětí a touze vědět, jaký osud čeká naše hlavní hrdiny. Pro ty, kteří milují napínavé romantické příběhy, je tento román jako stvořený. Takže pokud hledáte oddechové čtení, plné vášně, romantiky a napětí, pak série "365 dní" od Blanky Lipińské je pro vás ideální volbou. Ponořte se do světa lásky, touhy a nebezpečí a zažijte nezapomenutelné dobrodružství s Laurou a Massimem.