lihate lihate komentáře u částí děl

☰ menu

Vánoční návrh

Riley a Kennedy. Tohle bylo jako číst nějaký sitcom. Smála jsem se už od přesmyčky se jmény a u vrzání postele jsem skoro brečela smíchy.
Vlastně mě dlouho situace v knize takhle nerozesmála.
Když pominu fakt, že se všechno odehrává strašně rychle, tak tohle byl podle mě nejlepší příběh téhle knihy.

01.01.2022 5 z 5


Vánoční světýlka

Josie a Cole. Tak tenhle příběh se mi zatím líbil nejvíc. Bylo to krásný. Milý, vánoční a hlavně vtipný a originální.
Líbilo se mi, že spolu nejprve prožili pár chvil a dokonce i večer, než si vůbec dokázali přiznat, tě je to k sobě táhne. Což vlastně v předchozích příbězích bylo takové unáhlené.
Krásný příběh, plný něhy, lásky a poznávání sama sebe.

27.12.2021 5 z 5


Vánoční jízda

Meredith a Adam. Tohle bylo fakticky rychlí. Jen čtyři kapitoly, ale i tak dokáží čtenáře strhnout na svou stranu.
Oba mají vážně špatný den, ale nakonec je osud a možná dost náhod, svede dohromady. Tahle povídka mi přišla trochu slabší, taková až moc o náhodách. Ale proč ne? Přeci jen, zázraky se dějí, hlavně o Vánocích.

27.12.2021 4 z 5


Vánoční polibek

Margo a Chet. Tohle bylo vážně skvělé. Šíleně vánoční a hrozně krásný příběh, u kterého jsem se smála od začátku do konce. Trhlá kamarádka Nancy měla ty nejlepší nápady a bavilo mě špičkování mezi děvčaty a pak i s Chetem.
Tahle kratičká povídka mě pobavila a vážně se mi moc líbila. Zvládla bych o ní celou knihu.

26.12.2021 5 z 5


Vánoční omyl

Piper a Mason. Mason působil trochu nafoukaně, ale tím, že je to povídka, tak tam není moc prostoru pro vývoj postavy a tak mi moc nesedl. Piper byla milá, obětavá a díky svému osudu se rozhodla pomáhat lidem, kteří to potřebují. Díky tomu je náhoda (jak už to bývá u knih od Penelepe a Vi) svedla dohromady. Těch náhod tam bylo vlastně víc, ale u tak se mi to líbilo a na vánoční období byla tahle povídka vtipná, usměvavá, milá, slaďoučká a s krásným koncem.

25.12.2021 4 z 5