VerysaLup VerysaLup komentáře u knih

☰ menu

Proroctví Proroctví Rick Riordan

Nejhorší kniha roku?
ANO

Rickie? Co to je? Nechápu lidi, kteří říkají že to je lepší než Percy. ČETLI JSME STEJNOU KNIHU?! Percy je čtivý, zábavný (děkujeme Percy), poutavý a HLAVNĚ má dobré postavy ( samozřejmě milujeme Percabeth ) . CO JE TOTO? Je to nudné, nezajímavé, nudné a už jsem zmínila, že to bylo nudné? Hlavní postavy nic moc. Leo je láska, vlastně mi připomíná Percyho ale přesto je jiný. Jason je neutrál spíš pozitivní ale nemám k němu po 509 stranách žádný vztah.

PIPPER?
Neměla jsem ráda Rachel ALE TOTO?! Hrůza Pipper si o sobě moc myslí (aspoň mi to tak připadá), od začátku si hrozně přivlastňuje Jasona a poutá se na něj (super že ho máš ráda ale toto je moc ) a nejlepší jsou její řeči. Víš Pipper kdybych se tě zeptala jestli ti můžu věřit a ty by jsi mi odpověděla "Krásní lidé nikdy nelžou." nevěřila bych ti . A jak řekla (dvakrát...) "Jsem nebezpečná holka." tak jsem končila. PIPPER PROSTĚ UMÍŠ PŘESVĚDČOVAT LIDI. SUPER , ALE NEMYSLI SI O SOBĚ TOLIK PROBOHA. Nejlepší bylo když se po týdnu vrátila z výpravy, hned co se vzbudila vyzvala Drew na souboj, Drew se odvolala a Pipper ji hned oslovila ironicky "zlato". PIPPER ANI JSI JI NEPORAZILA V SOUBOJI PROSTĚ SI JI PŘESVĚDČILA. A ještě ji řekne ať se nepovažuje kouknout se na Jasona. ( Víš Pipper vy spolu nechodíte...) Pipper Drew doslova řekla :"Možná to ještě neví (Jason) ale je můj." ZASE SI HO PŘIVLASTŇUJEŠ?! Extrém A romantická linka Pipper a Jasona je nezajímavá.

Jinak když už nemluvíme o Pipper, trochu jsem se plácala v tom zmiňování Řecké i Římské mytologie. (Což je samozřejmě moje chyba)
No Rickie tohle není tvoje nejlepší práce...

P.S.: Nemůžu se dočkat Percyho v dalším díle

29.12.2023 2 z 5