tomas0815 tomas0815 komentáře u knih

☰ menu

Můj kamarád Zlord Můj kamarád Zlord Petr Chán

RECENZE !
Petr Chán : Můj kamarád Zlord .
9,5 / 10
Začátek knihy. Pro mě naprosto nepochopitelná a záporná postava Zlord (okolo kterého se de-fakto točí děj knížky). Asi od 250.stránky jsem mu začal nepokrytě fandit a vlastně si tu knížku několik posledních dní „jakoby šetřil“. To je asi největší vyznamenání pro autora!
Ano, v té knížce je mnoho věcí s nimiž nesouhlasím. S mnohým zase ano. Na druhou stranu jsme rád, že Burned Inside ( kapela autora) nehrála kolem roku 2010 na Fajtfestu, protože bych se možná taky do ty knížky dostal. A to byla spíše parodie na festival (v těch časech) a nebojím se to přiznat. Obdivuji především tu odvahu autora veřejně psát o tématech, o kterých se maximálně tak tiše šeptá. Např. pražská core-scéna, veganství , korporátní kundy…jak to bylo v Abatonu s Randym ( je to sráč). A za tím stojím. Mají soutěže kapel opravdu pomoci mladým a nadějným? A mnoho dalšího. Především jsem se i neskutečně nasmál. To v dnešní době potřebujeme asi nejvíc.
Co závěrem ... Kundobíjec Zlord pro mě určitě není vzor, ale jedno je jisté.. žije opravdový Rock'n'roll , má obrovský koule (25), nechová v sobě zášť, pokrytectví a závist. Věřím, že si dokáže získat plno z Vás.. stejně jako mě.
Co se týče kapely Burned Inside…tam bylo řečeno hodně chvály , sebevědomí i slov nedocenění. Teď jen stačí k potvrzení této skvělé knihy oživit BI a předvést ještě aspoň jednu životní show ! Já budu u toho a vy ?!
Děkuji , že jsem se několik posledních dní královsky bavil díky této knize a speciálně : Petr Chán, Akira Zlord, Jan Schmid , Rybohlava ( Angrešt) taky parádní výkon ???? . Jestli otevřete tento skvost, tak at Vám zůstane hlavně nadhled.
Ps: Knihu nepůjčím , tak doporučuji třeba jako vhodný dárek pro přítelkyni pod stromek. Objednávky na www.bookla.cz

10.11.2020 5 z 5